Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Γ’ Εθνική: Μια κεφαλιά και ένα δυνατό δεκάλεπτο του ΑΟΚ έφεραν την ήττα του Άρη Αβάτου στην πρεμιέρα!

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 ηττήθηκε στο “Ανθή Καραγιάννη” από τον ΑΟΚ ο Άρης Αβάτου, με τους γηπεδούχους με μια κεφαλιά του του Σαλπιγγίδη και ένα εντυπωσιακό δεκάλεπτο με δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και σημαντικές στιγμές έφεραν τη νίκη για τους “αργοναύτες”

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή στάθηκε εξαιρετικά καταφέρνοντας να μην δεχτεί ιδιαίτερη πίεση, με τα σουτ των Καρακώστα στο 21′ και Ιορδανίδη στο 30′ να μην απειλούν ιδιαίτερα τον κίπερ του Άρη, με τους ξανθιώτες μάλιστα να έχουν καλές στιγμές για να προηγηθούν τόσο στο σουτ του Μουξιού που κόντραρε σε αμυντικό όσο και στην διπλή προσπάθεια με τα σουτ των Παπαχρήστου και Παναγιωτίδη που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 53′ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από σέντρα του Ιορδανίδη ο Σαλπιγγίδης έπιασε την κεφαλιά νικώντας αμυντικούς και Καρά Ισμαήλ για το 1-0. Μετά το γκολ οι ξανθιώτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν προβλήματα στους “αργοναύτες”, που στο 81′ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Καζαντζίδη. Μάλιστα πριν καλά καλά κοπάσου οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Ρουμπιέ στο 83′ με πλασέ εντός περιοχής να κάνει το 3-0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές στιγμές, με κορυφαία αυτή στο 90′ όταν ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Βαφειάδης που όμως νικήθηκε από τον Καρά Ισμαήλ Τσατάι που κράτησε το σκορ στο 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι στο 92′ σε κεφαλιά του Ρουμπιέ.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Αν και το ματς ήταν κλειστό για 80′ λεπτά το “ξέσπασμα” των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική να έχουν ντέρμπι με την Δόξα στην Δράμα, ενώ ο Άρης Αβάτου έχει νέο δύσκολο εκτός έδρας ματς παίζοντας στο Παραλίμνιο Σερρών με τον Απόλλωνα. Θυμηθείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Α.Ο Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης (72’ Γερογιάννης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (46’ Σαλπιγγίδης), Κατσέτης (46’ Βαφειάδης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης (84’ Παπαδόπουλος), Μπαρέττας (88’ Παβλόφ).

Άρης Αβάτου (Μπεδρέλης): Καρά Ισμαήλ, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς (46’ Κοτόπουλος, 79’ Θεοδωρόπουλος), Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Αναστασιάδης, Γκαρνέτας (68’ Κοντογιαννίδης), Μούξιος, Τσάπαρης, Αγρόκωστας Δ. (31’ Παπαχρήστου).

Photos Credit: Proininews.gr

Share it