Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Γ’ Εθνική: Αήττητος για 6ο παιχνίδι ο νεοφώτιστος Ορέστης Ορεστιάδας!

Ούτε ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Τετάρτη, κατάφερε να νικήσει τον Ορέστη.

Η ομάδα της Ορεστιάδας έμεινε στο 0-0 με αυτή της Θεσ/νίκης και έτσι διεύρυνε το αήττητο σερί της που πλέον μετράει 6 ματς στην Γ’ Εθνική. 

Στην αναμέτρηση δεν υπήρξε η μεγάλη ευκαιρία καθώς κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και οι άμυνες των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό και χωρίς μεγάλη ευκαιρία και για τους δύο αντιπάλους. Ο Ορέστης είχε το καλό διάστημα του όπου και δημιούργησε τις ευκαιρίες του από το 35ο λεπτό μέχρι και το 45ο λεπτό. Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη κατάφεραν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις όμως η άμυνα της Μηχανιώνας είχε τις απαντήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μήκος κύματος με τους Εβρίτες να έχουν το καλό δημιουργικό τους διάστημα από το 55′ μέχρι το 70′. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα οι παίκτες του Ορέστη προσπάθησαν είτε με συνδυασμούς είτε με στατικές φάσεις να βάλουν το γκολ που θα άνοιγε το σκορ όμως οι προσπάθειες τους σταμάτησαν δύο φορές στον τερματοφύλακα και μία φορά πάνω στην γραμμή από κεφαλιά του Λαζαρίδη καθώς ένας παίκτης της Μηχανιώνας την πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

Το τέλος της αναμέτρησης βρίσκει την θρακιώτικη ομάδα μόνη της στην 5η θέση με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου κόντρα στον ΑΟΚ στις 16:00 στην Καβάλα.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Τσιεγγελίδης, Πεταλωτής, Λογαράς, Λιάνας, Θεμελής, Σταματόπουλος, Οτέμπερης (75′ Σπυρόπουλος), Λαζαρίδης (Τηλέγραφος), Ανδρεάδης, Πασχαλίδης ( 33′ Milovanovic).

Share it