Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Γλυκιά…ήττα για την Εθνική Παίδων των Μανίσογλου, Αβεντισιάν και Κεχαγιά που πέρασε στην Elite Round!

Η Εθνική Παίδων υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεχαγιά, προκρίθηκε στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 παρά την ήττα 3-0 από το Βέλγιο. Η Εθνική πέρασε ως δεύτερη με τέσσερις βαθμούς, χάρις στη νίκη επί της Μολδαβίας και την ισοπαλία με τη Λετονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική αγωνίστηκε από το 58΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γρόσδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ισόπαλο 2-2 στο άλλο ματς της τρίτης -και τελευταίας- αγωνιστικής ανάμεσα στη Μολδαβία και τη Λετονία (οι Μολδαβοί προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο) έφερε την Ελλάδα μόνη δεύτερη στην τελική κατάταξη του 12ου προκριματικού γκρουπ. Οι Ελ Χαντί (45΄) και Ιντούμπο-Μαζούμπο (50΄, 79΄) ήταν οι σκόρερς στου Βελγίου που τερμάτισε στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Βασικοί σε όλο το ματς όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του προκριματικού αγωνίστηκαν ο αμυντικός της Ξάνθης Γιώργος Μανίσογλου και ο ξανθιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν

Ελλάδα: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης (77΄ Λιακόπουλος), Καραμπέρης, Τζόλης (69΄ Σάνι), Σουρλής (89΄ Τσάβος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης, Γεωργακόπουλος (46΄ Ντότης), Μανίσογλου.

Βέλγιο: Λάμενς, Σαρντέλα, Νιζέ (80΄ Μπαχαντίρ), Κανά, Περσίν, Μαζούμπο (87΄ Μπαλούκ), Ντε Βολφ (80΄ Αλ Ντακίλ), Ντοκού, Λαντού, Ελ Χαντί (80΄ Βαν Έκε), Ενγκολό (65΄ Μπάετεν).

Share it