Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Γεμάτο διήμερο με σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και κοπή βασιλόπιτας στον Άρη Πετεινού!

Γεμάτο ήταν το διήμερο(15-16/2) για την ομάδα του Άρη Πετεινού  και την Ακαδημία του συλλόγου καθώς πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και επίδειξη αυτόματου απινιδωτή εφαρμογή στα γήπεδα και μια μέρα αργότερα είχαμε την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Την Τετάρτη(15/2) η Ανδρική ομάδα του Άρη Πετεινού και η Ακαδημία “Ευστάθιος Τοροσίδης” πραγματοποίησε παρουσίαση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και επίδειξη αυτόματου απινιδωτή εφαρμογή στα γήπεδα, με εισηγητή τον εξαίρετο επιστήμονα Φώτη  Κώδωνα, Γενικό Χειρουργό – εντατικολόγο, διευθυντή ΕΣΥ χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Ξάνθης.

Οι προπονητές, ποδοσφαιριστές, και το ΔΣ της ομάδας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και προσοχή την παρουσίαση έκαναν πολλές ερωτήσεις και σίγουρα έφυγαν με περισσότερες γνώσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την ανθρώπινη ζωή

Μια μέρα αργότερα στο “Καφέ Καλή Ζωή” στον Πετεινό παρουσία της Ανδρικής ομάδας, της Β’ ομάδας και της Κ16 του συλλόγου διεξήχθη η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.

Εκεί ο Πρόεδρος της ομάδας, Φίλιππος Παραστατίδης αναφέρθηκε για την περσινή σεζόν και τα σημαντικά βήματα που έκανε ο σύλλογος αναφέροντας πως και τη φετινή χρονιά ο σύλλογος δείχνει ικανός για αντίστοιχα και μεγαλύτερα επιτεύγματα. Μιλώντας και για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας και το βήμα που γίνεται μέσω της Β’ ομάδας του συλλόγου που και φέτος πρωταγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης

Ευχές στον σύλλογο μετέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πανίδης που συνεχάρη άπαντες για την περσινή αγωνιστική σεζόν και το ιστορικό ντάμπλ, ενώ ευχήθηκε οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν και φέτος τονίζοντας μάλιστα πως αυτή είναι η τελευταία βασιλόπιτα που δίνει το παρών ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, άλλωστε σήμερα(17/2) είναι προγραμματισμένη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου και ΔΣ(Δείτε ΕΔΩ)

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Ιάσων Εφέντη για την Ανδρική ομάδα, ο Χαλήλ Αμέτ Μπαράν για την Β’ ομάδα και ο Στυλιανός Καινούργιος για την Κ16 του συλλόγου.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Θερμά Συγχαρητήρια, σε όλους τους Συντελεστές του Διημέρου και κυρίως σε όσους είχαν την ιδέα της χρήσης του Απινιδωτη, για γνώση προς τους ποδοσφαιριστες!!! Γνώση χρήσιμη και καίριας σημασίας !!!Καλή χρονιά,με Υγεία, Ευλογία και πολλές πολλές Επιτυχίες,σε όλη την Ομαδα!!!