Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

“Βράζουν” οι τρεις Θρακιώτικες ΕΠΣ με τους νέους πίνακες της ΚΕΔ!

Αρνητική εντύπωση προκαλούν οι πίνακες διαιτητών για την σεζόν 2023-24 που δημοσίευσε η ΚΕΔ της ΕΠΟ. Σε αυτούς η Θράκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα είναι παραγκωνισμένη, με πολλούς διαιτητές να κόβονται… ανεξήγητα από αυτούς

Αυτό που πάντως μένει είναι εκνευρισμός και απογοήτευση στις τάξεις των τριών Ενώσεων της Θράκης καθώς παρά τις υποσχέσεις ουσιαστικά πήραν…ψίχουλα ενώ έχασαν και σημαντικές θέσεις.

Μεγάλη έκπληξη προξενεί το γεγονός ότι ο Σπύρος Βασιλόπουλος(φωτο πανω), καρατομήθηκε ουσιαστικά από τους πίνακες, παρ’ όλο που πρόκειται για έναν βοηθό διαιτητή ο οποίος είχε εξαιρετικές επιδόσεις – βαθμολογίες και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα με την συμπεριφορά του καθώς είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλόπουλος ήταν α’ βοηθός στην Super League.

Στους πίνακες δεν βρίσκεται ούτε το όνομα του Θάνου Μπαλάκα, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την διαιτησία, ενώ για ανεξήγητο λόγο τόσο ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης(φωτο πανω) όσο και ο Παναγιώτης Σταφυλάς που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Ξάνθης, αν και ο δεύτερος λόγω εργασίας μένει στον Έβρο και έχει πέρσι έπαιξε αρκετά ματς της τοπικής Ένωσης. Ειδικότερα για την περίπτωση του Τσοπουλίδη οι “δικαιολογίες” του αρχιδιαιτητή Μάνταλου προκαλούν τουλάχιστον…γέλιο στους ξανθιώτες παράγοντες της Ένωσης και τους εκπροσώπους της τοπικής διαιτησίας. Ενώ και η ΕΠΣ Θράκης έχασε θέση στους παρατηρητές καθώς ο Μανώλης Ταπατζάς υποβιβάστηκε από την Super League 1 στην 2η κατηγορία.

Τα…ψίχουλα που έδωσε η ΚΕΔ στην Θράκη ήταν η άνοδος του Γιώργου Δροσίνη της ΕΠΣ Θράκης στους διαιτητές της 3ης κατηγορίας, και αυτός του Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης που έγινε παρατηρητής Super League 1. Αυτό που όμως προκαλεί την μεγαλύτερη απογοήτευση στις τάξεις των τριών Ενώσεων της Θράκης είναι πως πολλοί Διαιτητές και Βοηθοί που ήταν στην αναμονή για άνοδο έμειναν στην…αναμονή. Το χειρότερο πάντως να είναι πως οι αποφάσεις αυτές έχουν φέρει απογοήτευση σε πολλούς διαιτητές που σκέφτονται ακόμα και να σταματήσουν την διαιτησία κάτι που θα είναι καταστροφικό για τις Θρακιώτικες Ενώσεις αν συμβεί, καθώς ήδη κάθε χρόνο μικραίνει ο αριθμός των διαιτητών

Στην μεγάλη κατηγορία πλέον η Θρακιώτικη διαιτησία θα έχει μόνο τον διεθνή βοηθό Χασάν Κούλα(φωτο πανω) της ΕΠΣ Ξάνθης και τον Βαγγέλη Κιοτζένη ως παρατηρητή από την ίδια Ένωση. Στην 2η κατηγορία η Θράκη θα έχει παρουσία με μόλις 3 διαιτητές(2 Θράκης και 1 Έβρου), 4 βοηθούς(2 Ξάνθης και 2 Θράκης) και 3 παρατηρητές (όλοι ΕΠΣ Θράκης). Στην 3η κατηγορία με 8 διαιτητές(4 Ξάνθης, 3 Θράκης και 1 Έβρου), 12 βοηθούς(6 ΕΠΣ Θράκης και από 3 Ξάνθης & Έβρου) και 6 παρατηρητές(3 Έβρου, 2 Ξάνθης και 1 Θράκης). Τέλος όσον αφορά τις γυναίκες στην 1η κατηγορία η Θράκη θα έχει 1 διαιτητίνα(Χρηστίδου από Έβρο) και 1 βοηθό(Κρυσταλλίδου από Ξάνθη), ενώ στην 2η κατηγορία θα υπάρχει 1 διαιτητίνα(Καραλευθέρη από Ξάνθη) και 6 βοηθοί(3 από ΕΠΣ Θράκης, 2 από Ξάνθη και 1 από Έβρο)

Αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι νέοι πίνακες:

Διαιτητές:

Ανέβηκαν: Γιώργος Δροσίνης(3η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης)

Παρέμειναν: Χρήστος Κακουλίδης, Γιάννης Τομαράς (2η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Χρυσοβαλάντης Στρατούδης (2η κατηγορία ΕΠΣ Έβρου). Τάσος Φιλιππίδης(3η κατηγορία ΕΠΣ Έβρου), Σάββας Παναγιωτίδης, Θανάσης Λαπάτας(3η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Γιώργος Δρακίδης, Παναγιώτης Κτίστης(3η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης), Στυλιανή Χρηστίδου(1η κατηγορία, ΕΠΣ Έβρου), Γλυκερία Καραλευθέρη(2η κατηγορία)

Υποβιβάστηκαν: Παναγιώτης Τσοπουλίδης, Παναγιώτης Σταφυλάς (3η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης), Θανάσης Μπαλάκας (σταμάτησε, ΕΠΣ Έβρου)

Βοηθοί:

Ανέβηκαν:

Παρέμειναν: Κούλα Χασάν(1η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης) Θανάσης Καραγιάννης, Χρήστος Τζιώτζιος (2η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Γιώργος Χρυσέλης, Δημήτρης Δανδανόπουλος(2η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης), Αλέξανδρος Κωτσόπουλος, Λευτέρης Νασιούλης, Οδυσσέας Νούσιας(3η κατηγορία ΕΠΣ Έβρου), Μάριος Γκιόση, Πασχάλης Γρηγορούδης, Ιάκωβος Διονίδης, Κωνσταντίνος Καρακασίδης, Κοσμάς Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Σοφτάς(3η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Σάββας Ασηκίδης, Ομέρ Κεχαγιά, Σπύρος Σπάρταλης, Αχιλλέας Τόσκας(3η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης), Ολυμπία Κρυσταλλίδου(1η κατηγορία, ΕΠΣ Ξάνθης), Μαρία Σκυνδρή(2η κατηγορία, ΕΠΣ Έβρου), Ευαγγελία Κέκου, Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Θεοδώρα Τανανάκη(2η κατηγορία, ΕΠΣ Θράκης), Ευαγγελία Ασηκίδου, Ιωάννα Κράββαρη(2η κατηγορία, ΕΠΣ Ξάνθης)

Υποβιβάστηκαν: Σπύρος Βασιλόπουλος(εκτός πινάκων, ΕΠΣ Έβρου)

Παρατηρητές:

Ανέβηκαν: Βαγγέλης Κιοτζένης(1η κατηγορία, ΕΠΣ Ξάνθης)

Παρέμειναν: Βασίλης Γαβριηλίδης, Αναστάσιος Ντοσίδης (2η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Δημήτρης Σάββογλου, Βέργος Χαλβατζής(3η κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης), Νίκος Μανάκας(3η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης), Γιώργος Κυριαζίδης, Γιώργος Ουζουνίδης, Ιωάννης Στρατούδης(3η κατηγορία ΕΠΣ Έβρου)

Υποβιβάστηκαν: Μανώλης Ταπατζάς (2η κατηγορία ΕΠΣ Θράκης)

 

Share it