Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Βετεράνος του Πανθρακικού ο νέος προπονητής της ομάδας Νέων της ΑΕΚ!

Ο 39χρονος Γαλλοαλγερινός, Σοφιάν Σερφά θα είναι ο νέος προπονητής της Κ19 της ΑΕΚ, μάλιστα βρέθηκε την Δευτέρα (1/7) στα γραφεία της Ένωσης και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το παρών στο τελετουργικό των υπογραφών με την Ένωση έδωσε το παρών ο Ραφίκ Τζεμπούρ (διακρίνεται αριστερά στη φωτογραφία)που έχει σηκώσει μανίκια για λογαριασμό της ΑΕΚ υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Σοφιάν Σερφά αποτελεί παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό σε δύο θητείες, αρχικά την σεζόν 2012-2013  και την δεύτερη την διετία 2014-2016 έχοντας συνολικά καταγράψει 68 συμμετοχές.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σερφά ολοκληρώθηκε το 2020 στην Κύπρο με την φανέλα του Ακρίτα. Ως προπονητής ο Σερφά μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο έγινε βοηθός προπονητή σε Ομόνοια Αραδίπου και Δόξα Κατοκωπιάς προτού το καλοκαίρι του 2021 επιστρέψει στην Γαλλία και να αναλάβει προπονητής της Évian Genève FC στον πάγκο της οποίας έκατσε για δύο χρόνια ενώ πέρσι ήταν προπονητής της Bourg-en-Bresse Péronnas U19.

Share it