Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Απο τις πρώτες στην χώρα που ρίχνονται στην “μάχη” οι ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης!

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη σέντρα στα γήπεδα της Ξάνθης, με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Τετάρτη να ανοίγουν την αυλαία στη σεζόν, κάνοντας την ΕΠΣ Ξάνθης μια απο τις πρώτες Ενώσεις στην χώρα που απο αρκετά νωρίς ρίχνεται στην μάχη της φετινής σεζόν.

Βλέπετε οι περισσότερες Ενώσεις στην χώρα έχουν αφήσει την έναρξη της σεζόν για τον Οκτώβριο με την ελπίδα να είναι καλύτερα τα πράγματα τότε με τον κορονοϊό, ωστόσο στην Ξάνθη η τοπική Ένωση θέλοντας δείξει πως άπαντες έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα όρισε όπως κάθε χρόνο απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα να επιστρέψει στην δράση με τα παιχνίδια του Κυπέλλου ενώ άμεση θα είναι και η έναρξη στα πρωταθλήματα.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα πρώτα 5 ματς της φετινής σεζόν, 3 εκ των οποίων για τον προκριματικό γύρο και τα έτερα 2 για την Α’ φάση. Σε αυτά ξεχωρίζουν τα δύο “ντέρμπι” μεταξύ ομάδων της Α’ κατηγορίας σε Μάνδρα και Δροσερό, ενώ οι Άτλας Σελίνου και ΑΕ Ξάνθης αντιμετωπίζουν ομάδες της Β’ κατηγορίας με τον Άτλα να υποδέχεται τα Πηγάδια ενώ η ΑΕΞ θα αγωνιστεί στην Σταυρούπολη κόντρα στην τοπική Δόξα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι των δύο φιλόδοξων ομάδων της Γ’ κατηγορίας με τα Μάγγανα να υποδέχονται τον Κεραυνό Κατραμίου

Το μενού των αγώνων της Τετάρτης περιλαμβάνει τα ματς:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15

Θύελλα Μαγγάνων – Κεραυνός Π. Κατραμίου

Άτλας Σελίνου – Ασπίδα Πηγαδίων

Ερμής Μάνδρας – ΑΟ Βιστωνίδας

Α’ ΦΑΣΗ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15

Φίλιππος Δροσερού – Π. Μελάς Κουτσού

Δόξα Σταυρούπολης – ΑΕ Ξάνθης

Share it