Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποχώρησε απο την Ασπίδα Ξάνθης και ετοιμάζεται για νέα πρόκληση ο Δημήτρης Καρύδης!

Δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ασπίδας Ξάνθης τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Δημήτρης Καρύδης όπως ενημέρωσε σχετικά και τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση μετά από αρκετά ώριμη σκέψη και έχοντας στα χέρια του μια αρκετά καλή κρούση από άλλη ομάδα της Α’ κατηγορίας, την οποία μάλιστα γνωρίζει αρκετά καλά καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν και οργανώνεται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Με τις πληροφορίες του Sportsaddict.gr να θέλουν την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται την Δευτέρα(10/6)

Σε αποκλειστική του δήλωση στο Sportsaddict.gr ο Δημήτρης Καρύδης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Διοίκηση, τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και τους ποδοσφαιριστές της ιστορικής Ασπίδας Ξάνθης για την κοινή πορεία που είχαμε αυτό το διάστημα και πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο μεγάλος αυτός σύλλογος να βρει ξανά τον δρόμο του. Εγώ μετά από αρκετή σκέψη πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να επανέλθω σε ομάδα που στοχεύει ψηλά και δίνει όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. “

Share it