Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποχαιρέτησε τον Δασκαλάκη η Αναγέννηση που προσέθεσε ακόμα ένα μέλος στο τεχνικό τιμ!

Σε μια αποχώρηση απο το αγωνιστικό τμήμα και μια προσθήκη στο τεχνικό τιμ προχώρησε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που μετρά αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, την Δευτέρα στις 20:00, ενόψει της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα η Αναγέννηση αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο τον Ανδρέα Δασκαλάκη που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθησει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, και θα συνεχίσει σε ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δασκαλάκη Ανδρέα ,τον οποίον ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας .
Ευχόμαστε επίσης ολόψυχα , καλή συνέχεια στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με υγεία και δύναμη.”

Ενώ απο εκεί και πέρα προστέθηκε ακόμη ένα μέλος στο τεχνικό τιμ με τον Νίκο Κελλίδη του Σταύρου να αναλαμβάνει χρέη άμεσου συνεργάτη του Απόστολου Κουτρουλού, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Κοτζακελίνης και αυτός γέννημα θρέμμα παιδί της Θαλασσιάς όπως άλλωστε και προπονητής της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην ποδοσφαιριστή μας Κελλιδη Νικόλαο του Σταύρου σε ρόλο βοηθού Προπονητή και του ευχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει …”

Share it