Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποχαιρέτησε τη Γ Εθνικη παρά τη νίκη της η Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Δυστυχως για την ομάδα της Α.Ε. Διδυμοτείχου ο υποβιβασμός δεν είναι κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά η οδυνηρή, ωμή πραγματικότητα.

Η Α.Ε.Δ. ήταν η μεγάλη χαμένη της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς παρά το γεγονός πως κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι -αυτο με τον πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου στο ΔΑΚ Διδυμοτείχου- δεν κατάφερε να “σώσει την παρτίδα” την τελευταία στιγμή και έχασε το τρένο της σωτηρίας στο οποίο επιβιβάστηκε ο Ορφέας Ξάνθης.

Η ομάδα του Κρίστο Τελκίνσκι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη που επιχείρησε στα καρέ του Παραλιμνίου.

Στο 3′ λεπτό ο Σιμτσάκης έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω απ’ την περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γουναρίδη. Η ΑΕΔ έχοντας το προβάδισμα από νωρίς διαχειρίστηκε έξυπνα το ματς στη συνέχεια, πηγαίνοντάς το εκεί που ήθελε. Περίμενε αμυνόμενη σωστά και οργανωμένα τον Απόλλωνα, ο οποιος δεν μπορούσε να βρει χωρίς και να απειλήσει.

Όχι βέβαια πως το Διδυμότειχο απείλησε ιδιαίτερα μετά το προβάδισμα που απέκτησε. Αντίθετα. Το ματς δεν είχε καμία άλλη μεγάλη ευκαιρία, αλλά μονάχα υποψίες ευκαιριών, κάτι που οδήγησε αναπόφευκτα στην διατήρηση του 1-0 υπέρ των γηπεδούχων μέχρι το τέλος.

Το τέλος τους ματς, σε συνδυασμό με την πληροφόρηση του αποτελέσματος του παιχνιδιού στο Σιδηρόκαστρο, έφερε κατηγορία και σκυθρωπά πρόσωπα στις τάξεις της Α.Ε.Δ., η οποία παρά την αξιόλογη φετινή της παρουσία στη Γ Εθνική και τη ρεβάνς που επιχείρησε στις τελευταίες αγωνιστικές, επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Έβρου…

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ενγκίν Κιγιτζή της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα(Ξάνθης) Ευθύμιο Δημητριάδη(Θράκης)

 

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Θάνος, Καζάλας, Χρίστεφ, Πατιαλιάκας, Πετρόπουλος, Εμρέ(88′ Ζαφειρόπουλος), Σιμτσάκης(53′ Νικολάιδης), Σουλεϊμάν, Γιαννόπουλος, Καπετανίδης.
Στον πάγκο: Φωτσιτζούδης, Ζαφειρόπουλος, Νικολαΐδης, Συριτούδης Α., Αλεξακίδης, Παπούδης, Σαμουρίδης.

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Λιάπας, Κουτζαβασίλης, Τάκας, Δεέντσας, Μασούρας, Μεσαλίδης, Λουλτσιάκης, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(65′ Τσαούσης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it