Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποσύρεται μετά από 30 χρόνια ο Καραβασίλης, μοναδικός συνδυασμός στις εκλογές του Χατζημαρινάκη

Την απόφαση του να μην κατέβει στις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Έβρου που ορίστηκαν για τις 30 Μαΐου στο Διδυμότειχο, έκανε γνωστή στο SportsAddict ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Καραβασίλης.

Μετά από επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με τον κ. Καραβασίλη μας έγινε γνωστό ότι μετά από 30 χρόνια στην ΕΠΣ, τα 12 από τα οποία ως πρόεδρος (από το 2006), δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές που έρχονται και έτσι θα αποχωρήσει. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ώρα να φύγω για να βγουν μπροστά οι νέοι».

Ο μοναδικός συνδυασμός που έχει κατατεθεί επίσημα είναι αυτός του μέχρι πρότινος γραμματέα της ΕΠΣ Παντελή Χατζημαρινάκη ο οποίος μάλιστα έκανε με δήλωση του γνωστή την συμμετοχή του στις εκλογές.

Αναλυτικά:

«Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαϊου 2018 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα διεκδικήσω την προεδρία.

Με εκτίμηση
Παντελής Χατζημαρινάκης»

Να θυμίσουμε ότι με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λογαράς από τη Νίκη Απαλού είχε κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός δεύτερου συνδυασμού που ήταν στα σκαριά, αλλά μέχρι στιγμής και σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΣ δεν έχει κατατεθεί άλλη επίσημη υποψηφιότητα πέρα από αυτήν του κ. Χατζημαρινάκη.

Share it