Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αντικατέστησε Σιδηρόπουλο με τον Βούλγαρο Καμπάκοφ για το Αθηναϊκό ντέρμπι η ΚΕΔ!

Μετά τον… κακό χαμό με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφεν Μπένετ υπαναχώρησε και ακύρωσε τον ορισμό Σιδηρόπουλου, στέλνοντας ξένο ρέφερι στη Λεωφόρο.

Εκλεκτός της ΚΕΔ ένας γνώριμος των ελληνικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον 36χρονο Βούλγαρο Γκεόργκι Καμπάκοφ, που τον περασμένο Μάιο διηύθυνε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 για τα πλέι οφ της Superleague.

Προηγουμένως είχε βρεθεί στους αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-2 (28/2/22), Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1 (4/12/21), στο AEK-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο πριν 1,5 χρόνο (7/4/21), ενώ πρόπερσι είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (1-1) στη Λεωφόρο (28/2/21). Παλιότερα βρέθηκε και στο ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Καμπάκοφ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και χθες (8/9) σφύριξε το Αϊντχόφεν-Μπόντο Γκλιμτ 1-1 για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Στο παλμαρέ του πάντως έχει και αγώνες από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βαλκόφ, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Ιβάιλο Στογιάνοφ, Πετρόπουλος. Οι δύο Έλληνες της διαιτητικής ομάδας βρίσκονταν και στους αρχικούς ορισμούς. Είναι άλλωστε κάτι που συνηθίζεται όταν έρχονται ξένοι διαιτητές.

Share it