Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ανακοίνωσε και επίσημα Χατζηαθανασίου ο Ηρακλής! Πιάνει δουλειά ο Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη γνωστοποίησε η ομάδα του Ηρακλή με τον ξανθιώτη τεχνικό Θάσνο Χατζηαθανασίου και επίσημα να αναλαμβάνει βοηθός του νέου τεχνικού του “γηραιού”

Όπως είχατε διαβάσει απο χθές ο Βοσνιάδης είναι ο αντικαταστάτης του Μπαξεβάνου στον πάγκο του Ηρακλή, με τον πολύπειρο τεχνικό να επιλέγει να έχει στο πλευρό του τον ξανθιώτη προπονητή ως άμεσο βοηθό.

Ο Χατζηαθανασίου ξεκίνησε την προπονητική απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης για να ακολουθήσει το μεγάλο άλμα στο Νέστο Χρυσούπολης οπού ο ξανθιώτης τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας τον σύλλογο της Χρυσούπολης στην επιστροφή στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η παρουσία του στην ομάδα Νέων του Ηρακλή, αυτή του Αχιλλέα Τριανδρίας και πέρσι στο πρώτο μισό της σαιζόν έχοντας εξαιρετική πορεία στον Αγροτικό Αστέρα στο πλευρό  του Νίκου Νεντίδη. Ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο της Κέρκυρας στην Super League ως βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η επίσημη ανακοίνωση  αναφέρει:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΕΚΟ ΒΟΣΝΙΑΔΗ
Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα. Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Η πρώτη δήλωση του νέου προπονητή του Ηρακλή ήταν: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, την δυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση».
Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου 
(γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Share it