Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ανέβηκαν τον Όλυμπο για ιερό σκοπό στέλνοντας σημαντικά μηνύματα ο Γ. Καμαράκης μαζί με γιατρούς & μεταμοσχευμένους!(+pics)

Μια τρομερή δράση που είχε εμπνευστές δύο γιατρούς του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ανάμεσα τους και ο “σωτήρας” όπως τον χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καμαράκης Ιωάνης Μπάτσης, και μαζί με  5 μεταμοσχευμένους έκαναν μια από τις πλέον ξεχωριστές και σημαντικές αναβάσεις του Ολύμπου έχοντας στο πλευρό τους τον Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και τον σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”

Θέλοντας με αυτή την κίνηση να στείλουν μήνυμα στον κόσμο πως ο εθελοντισμός και ειδικότερα εθελοντής δότης μυελού των οστών μπορεί να σώσει μια ζωή. Άλλωστε ο Γιώργος Καμαράκης και οι υπόλοιποι μεταμοσχευμένοι που μετείχαν στην δράση όπως χαρακτηρηστικάν τόνιζαν “Είμαστε εδώ χάρη στους Δότες μας και τους Γιατρούς μας!!! Ανεβαίνουμε κορυφές μαζί τους!!! Ξεπερνάμε εμπόδια μαζί!!! Νικάμε φόβους μαζί!!! Έχουμε το δικαίωμα να ζούμε και να ονειρευόμαστε χάρη σε εσάς!!!!”

Σε αυτή την υπέροχη κίνηση μετείχε και ο Γενικός Αρχηγός πλέον στην Ασπίδα Ξάνθης, Γιώργος Καμαράκης(δείτε ΕΔΩ), και μαζί με τους υπόλοιπους που μετείχαν στην δράση θέλησαν να αφιερώσουν αυτή την ανάβαση “σε όλους όσους κέρδισαν αλλά και σε όσους έφυγαν στην μάχη, στους γιατρούς στη στοργή του Νοσοκομείο Παπαπανικολάου που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και στον θάνατο. Στους Δότες μας που μέσα από την τόσο σπουδαία πράξη τους εμείς έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ξανά ότι τρελα μας έρχεται στο κεφάλι!!!”

Καταλήγοντας σαφέστατα το κεντρικό μήνυμα αυτή της εξαιρετικής δράσης ήταν το κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να γίνει δότης καθώς με μια πολύ εύκολη και απλή διαδικασία μπορεί να σώσει μια ζωή, όπως λέει άλλωστε και το μοτο “Γίνε λοιπόν και εσυ δότης αιμοποιητικών κυττάρων (μυελού των οστών) και χάρισε όνειρα και ζωη σε έναν συνάνθρωπο μας…!!!”

Share it