Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αλεξανδρούπολη – Πανθρακικός 1-2: Βελτιωμένοι οι Εβρίτες, «δραπέτευσαν» στο φινάλε οι Κομοτηναίοι

Ο Πανθρακικός επικράτησε 2-1 της Αλεξανδρούπολης FC στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», παίρνοντας το θρακιώτικο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Για μία ακόμα αγωνιστική, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα, πλήρωσε την ατυχία της στην τελική προσπάθεια σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, με τους Εβρίτες να ισοφαρίζουν στο 86′ και τους Κομοτηναίους να φεύγουν νικητές με γκολ στο 90+3. Διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ του Πανθρακικού και συγκεκριμένα για χέρι οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης, πέναλτι ζήτησαν στο α’ μέρος εκείνοι του Πανθρακικού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή. Με σωστή ανάπτυξη και ωραίες μεταβιβάσεις, απείλησαν πολλές φορές την εστία του Παϊτέρη. Ωστόσο οι Βασίλτσης, Κυριζάκης, Καρακασίδης και Ντεμπά, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Πανθρακικού, με Βάσκο και Νόνη προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της Αλεξανδρούπολης απέδωσε και το 0-0, έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, με τον Πανθρακικό ωστόσο να προηγείται. Ο Εβρίτης επιθετικός Απόστολος Σαραντίδης άνοιξε το σκορ στο 61’, ενώ μόλις ένα λεπτό πριν είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Στην φάση αυτή οι της Αλεξανδρούπολης διαμαρτυρήθηκαν για χέρι και τόνισαν πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 86’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντίνου Πατσιώρα. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να πιέζουν για το νικητήριο γκολ, το οποίο ήρθε για τον Πανθρακικό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από τον Λαρέα.

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καρτσαμπάς, Ράλλης, Σωτηράκη, Ντεμπά (70’ Παπαδάκης), Καρακασίδης (70’ Μουρατίδης), Ψάλτης, Φουρλατάρας, Κυριζάκης (60’ Βαρσαμίδης), Δημητριάδης (Κ. Πατσιώρας), Βασίλτσης

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Στοίνοβιτς (60’ Μπράιαν), Λαρέα, Νόνης (60’ Γανόπουλος), Γκουτσίδης, Ρουμπιές (60’ Σαραντίδης), Βάσκος (81’ Κωσταρέλης), Παχούμης (46’ Καραγιάννης), Πεχλιβανόπουλος, Μουμίν, Ρούτσης

Share it