Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

«Ή ταν ή επί τας. Πρέπει να μπούμε μέσα να κερδίσουμε»

Στο volleyaball.gr μίλησε ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης, λίγες ώρες πριν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της ΕΘνικής με την Ισπανία. Ο Ανδρεάδης, ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών ( μαζί με Τζούριτς και Στεφάνου) διεθνών που έδωσαν το παρόν στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της Εθνικής (Ευρωπαϊκό 2009) και αποτελούν και σήμερα μέλη της ομάδας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση στις Κανάριες Νήσους, αναφέροντας:

«Μετά από χρόνια έχουμε μία πρόκληση μπροστά μας και πιστεύω πως είναι στο χέρι μας. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί, ταπεινοί και να μπούμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη.

Έχουμε ξανασυναντηθεί με τους Ισπανούς σε φιλικά παιχνίδια, πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε μέσα στη χώρα τους. Θέλουμε να βάλουμε την Εθνική σε μια άλλη τροχιά. Εμείς παίζουμε μέσα στο γήπεδο, εμείς τα κάνουμε εύκολα ή δύσκολα.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες. Έχω μάθει να μην έχω στη ζωή μου δικαιολογίες για ταξίδια και κάτι άλλο. Ή ταν ή επί τας. Πρέπει να μπούμε μέσα να κερδίσουμε, να έχουμε το μάτι του τίγρη, γιατί πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας».

Share it