Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ήττα του Αρίωνα Ξάνθης απο την Ελευθερούπολη στο τουρνουά του Λεύκιππου(+photos)

Την ήττα με 72-90 γνώρισε η ομάδα του Αρίων Ξάνθης απο την ομάδα της Ελευθερούπολης στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώνει ο Λεύκιππος Ξάνθης.

Έτσι η ομάδα της Καβάλας, που θεωρείται από πολλούς ήδη το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πέρασε στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 19:00, ενώ η ομάδα της Ξάνθης θα παίξει στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 17:00 την Κυριακή.

Οι Καβαλιώτες είχαν σε καλή μέρα τον Ξάνθιώτη σέντερ Χάρη Βοϊβατόπουλο που πέτυχε 18 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων της Ελευθερούπολης, που είχε αρκετούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, σε αντίθεση με την ομάδα της Ξάνθης που “πλήρωσε” τις αρκετές απουσίες της.

arion-eleutheroupoli9

Η ομάδα της Ελευθερούπολης είχε το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα παίρνοντας μάλιστα με το φινάλε της πρώτης περιόδου διψήφιο αριθμό πόντων διαφοράς την οποία διατήρησε μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Για δεύτερο ματς πήρε χρόνο συμμετοχής και δείχνει πως θα βοηθήσει όποτε χρειαστεί φέτος ο βοηθός του Χρήστου Παπαδόπουλου, Βαγγέλης Αρβανιτίδης που πέτυχε και 4 πόντους.

arion-eleutheroupoli14

Δεκάλεπτα: 21-35, 36-59 (ημίχρονο), 55-80, 72-90 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Χ. Παπαδόπουλος): Καλφόπουλος 14 (3), Ανδρέου 5 (1), Δάλλας 6 (1), Πιστόλας 7 (1), Νταβουλτζόπουλος 9, Κέλλης 17 (3), Αρβανιτίδης 4, Πλατανίτης 10 (1).

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Παπαδόπουλος): Κωνσταντάρας 1, Ανίσογλου, Απαζίδης 7 (1), Ρότσας 11 (3), Γαϊτανίδης 10 (2), Κούκος 2, Βοϊβατόπουλος 18, Λ. Παπαδόπουλος 11, Λαζαρίδης 14 (4), Σφουγγάρης 2, Στυλίδης 14.

Share it