Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ήττα για Παναιτωλικό στην Τούμπα και ισοπαλία του Αστέρα με Ολυμπιακό πριν τα ματς με Ξάνθη!

Με τρία under άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League, με συνολικά 4 τέρματα να σημειώνονται στις τρεις σημερινές αναμετρήσεις σε Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά την ήττα στην Βοιωτία απο τον Λεβαδειακό, με κακή απόδοση και ήττα με πέναλτι, στρέφει την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδια που είναι και σε κοντινές αποστάσεις. Πρώτο ματς για τους ξανθιώτες αυτό της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου με την Ξάνθη να υποδέχεται στις 18:15 τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η Ξάνθη θα υποδεχτεί για την 5η αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια.

Όσον αφορά τους Αγρινιώτες, η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε καλή παρουσία απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το γκολ όμως του Πρίγιοβιτς στο 75′ να χαρίζει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0. Απο την άλλη οι Αρκάδες χωρίς τον Μανώλη Μπέρτο, παραμένει τραυματίας, έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη στο “Καραϊσκάκη” , με τον Αστέρα να προηγείται στο 55′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανιά όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους καθώς στο 94′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

Share it