Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έφυγε με το διπλό από τη Δράμα και ανέβηκε στη 2η θέση ο Πανθρακικός

Με το διπλό έφυγε από την Δράμα ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 1-2 της Δόξας για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Γιώργου Αμανατίδη παρουσιάστηκαν κυνικοί και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν κατέκτησαν το τέταρτο διπλό τους σε ισάριθμα ματς Πρωταθλήματος. Από την άλλη η Δόξα αν και πάλεψε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πίεσε αρκετά τους πράσινους, τελικά πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει το sportdrama.

Ο Πανθραξ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βάσκο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μπεζυρτζή από θέση τετατέτ. Στο 11′ ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει, με τον Κυριακίδη να μην καταφέρνει να σκοράρει εξ επαφής. Στο 22′ ο Πανθρακικός έχασε νέα μοναδική ευκαιρία με τον Γιαννακιτσίδη, όμως στο 27′ ο Βάσκος εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων, έφυγε μόνος στο ανοιχτό γήπεδο και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47′, ο Γκουτσίδης με ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε για το 0-2 σε μια φάση που ο Κομοτηναίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Κωσταρέλλης αλλά τελευταία βρήκε σε αμυντικό της Δόξας και κατέληξε στα δίχτυα, με τους μαυραετούς να απαντούν στο 60′ και να μειώνουν σε 1-2 με την κεφαλιά του Μπρατσιάνη. Το τελευταίο μισάωρο δεν προσέφερε σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός να είναι η αποβολή του Περσίδη με δεύτερη κίτρινη στο 85′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Ασικίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Δράμας (Μάριος Παναγιώτου): Μπεζυρτζής, Στάικος, Παπαϊωάννου, Μπλιός, Κυριακίδης Δ. (46′ Ατανάσοφ), Οικονομίδης, Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη, Θεοδοσιάδης, Περσίδης, Κόντος.

Πανθρακικός (Γιώργος Αμανατίδης): Παϊτέρης, Καλογρανάς (90+4′ Στοΐνοβιτς), Λαρέα (56′ Σμάλης), Κωσταρέλης, Πεχλιβανόπουλος, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (46′ Μανίσογλου), Γκουτσίδης, Βάσκος, Παυλίδης (81′ Χαλκιαδάκης).

*φώτο αρχείου

Share it