Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έφυγε με το διπλό από την Αλεξανδρούπολη στο ντέρμπι με Εθνικό ο Ορέστης (+photos)

Το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Ορέστης Ορεστιάδας που πέρασε και από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επικρατώντας 2-0.

Ο Ορέστης είχε και άλλες καλές στιγμές ως επί τω πλείστων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Ευαγγελίδη. Στο β’ μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τον Ορέστη να παρουσιάζεται γενικά στην αναμέτρηση πιο έτοιμος και τον Εθνικό να μην μπορεί να φανεί απειλητικός.

Στο 8′ η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με σουτ από πλευράς του Ορέστη και απόκρουση σε κόρνερ από τον Ευαγγελίδη. Στο 22′ κεφαλιά του Πετρόπουλου λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Λαζαρίδης θα πάρει νέα κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Εθνικού με σπουδαία επέμβαση θα παραχωρήσει κόρνερ. Στο 37′ ο Ευαγγελίδης θα κάνει λάθος πάσα αλλά ο ίδιος θα το διορθώσει με εξαιρετική επέμβαση σε πλασέ του Λαζαρίδη. Στο 41′ και πάλι πρωταγωνιστές οι δύο παίκτες, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του επιθετικού του Ορέστη. Στο 42′ διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά, με τον Ευαγγελίδη αρχικά να αποκρούει το πλασέ του Τσομπανούδη και στην συνέχεια να μπλοκάρει την κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Με το καλημέρα στο β’ μέρος ο Ορέστης πήρε το προβάδισμα, με τον Σταματόπουλο να νικάει με ωραίο σουτ τον Ευαγγελίδη για το 0-1 στο 52′. Στο 65′ ο Ανδρεάδης θα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά ο πορτιέρο του Εθνικού θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 70′ θα σημειωθεί η πρώτη αξιόλογη φάση από πλευράς Εθνικού στο παιχνίδι, με τον Σιβούδη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και τον Παναγιώτου να αποκρούει. Στο 72′ ο Πλουμίδης που είχε βγει πριν 5 λεπτά από το ματς ως αλλαγή, θα αποβληθεί όντας στον πάγκο από τον διαιτητή Στρατούδη για διαμαρτυρία.  Στο 85′ ο Ορέστης θα «κλειδώσει» το τρίποντο με κεφαλιά του Καπουσούδη. Τελευταία φάση στο ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σταματόπουλο να μην μπορεί να νικήσει με πλασέ τον Ευαγγελίδη.

Τους 9 βαθμούς έφτασε μετά από αυτό το παιχνίδι ο Ορέστης, στους 3 έμεινε ο Εθνικός.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Τερζόπουλος.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Κ. Βουρδόγλου): Ευαγγελίδης Γ., Ευαγγελίδης Γ., Φραντζανάς (61′ Πετάλης), Μάρτσης, Θώδης, Σαραντάκης, Παπαδάκης (82′ Ντέμπροβα), Πλουμίδης (67′ Παρονιάν), Καλλιμάνης, Σιβούδης, Κυριζάκης.

Ορέστης Ορεστιάδας (Π. Μυλωνάς): Παναγιώτου, Κομεσίδης, Κοτζά, Γιαννακίδης, Γκουντενούδης, Πετρόπουλος Σ. (87′ Τσισμαλίδης), Τσομπανούδης (56′ Μαμρικισβίλι), Ανδρεάδης (87′ Χρηστούδης), Λαζαρίδη, Σταματόπουλος, Τζελέπης (74′ Καπουσούδης).

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it