Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έφερε τα πάνω κάτω, αλλά έφυγε με 1 βαθμό από τα Διαβατά η Αλεξανδρούπολη

Σε ένα ματς για γερά νεύρα με πολλές εντάσεις και εναλλαγές στο σκορ, η Αλεξανδρούπολη FC ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕ Ευόσμου.

Η ομάδα του Έβρου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή και αν δεν έμενε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκαϊδατζή στο δεύτερο γκολ της ομάδας, ίσως να μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 4ο λεπτό. Ο Πεταλωτής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ κατέληξε πάνω απο την εστία. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Συριτούδη στο 21ο και 30ο λεπτό με δύο κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή. Ωστόσο στο 62′ ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι για ανατροπή του Μπονέρη από τον Λίτσιο, σε μία φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Ο Μπονέρης ανέλαβε και την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ για τον Εύοσμο. Η χαρά του γκολ δεν κράτησε και πολύ για τους Θεσσαλονικείς, καθώς 5 λεπτά αργότερα ο Μαλτέζος σε μια όμορφη προσωπική ενέργεια έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να έρθει ο Πατσιώρας Κ. και να κάνει την ανατροπή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του να καταλήγει στα δίχτυα του Μπαϊμάκη για το 1-2. Στους πανηγυρισμούς ο διαιτητής του αγώνα είδε αντικανονικό χτύπημα του Γκαϊδατζή σε παίκτη του Ευόσμου και του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Με έναν παίκτη μείον οι Θρακιώτες προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά στο 85′ ο ρέφερι της συνάντησης έδωσε και δεύτερο πέναλτι εις βάρος της Αλεξανδρούπολης, με τον Συριτούδη να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Δημόπουλος έκανε το 2-2.

Η Αλεξανδρούπολη διαμαρτύρεται και για την φάση του 90′ καθώς όπως αναφέρει στα social media «μετά από στημένη φάση, η μπάλα έφτασε στον Πατσιώρα Κ., ο οποίος έκανε γύρισμα στη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι ενός αμυντικού του Ευόσμου αλλά έδειξε “παίζεται”, μία απόφαση στην οποία απόρησαν και οι ποδοσφαιριστές του Ευόσμου».

Μετά από αυτή την ισοπαλία η Αλεξ/πολη είναι 7η με 10 βαθμούς.

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Κομεσίδης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α., Τρανόπουλος (Ρουμπιές 63′), Μαλτέζος (Δορουγιδένης 78′), Καρακασίδης (Παπάζογλου 88′), Παγωνίδης (Γκαϊδατζής 63′)

ΑΕ Ευόσμου (Κωνσταντίνος Κορμαρης): Μπαϊμάκης, Παχιος, Κυρκου, Πολιαμιδης, Μακρόπουλος, Kullaku, Renato Doku, Βουτσάς, Εμμανουηλίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης

Share it