Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έσπασε το αήττητο των Νέων του Έβρου με ήττα από την Καβάλα

Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μεικτών ομάδων γνώρισαν οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου, με 2-1 εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Καλαϊτζή στο 25′. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά στο 67′ η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μαρίνο Μαυροκέφαλο. Η απάντηση της Καβάλας ήταν άμεση καθώς μόλις 3 λεπτά μετά πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Μπίλια. Στο 75′ ο Μαρκάκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και οι Μακεδόνες έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Καβάλα έφυγε νικήτρια. Πλέον η Ξάνθη είναι 1η με 7, ακολουθεί η Καβάλα με 6, ο Έβρος έμεινε στους 4, ενώ η Θράκη είναι τελευταία χωρίς βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Έβρου (Αραμπατζής): Παππάς, Παπαδάκης, Παπαναστασίου (74′ Σπυρολλάρης), Πατσιώρας, Παντελίδης (57′ Ανδριτσούδης), Θεμελής, Μωραΐτης (57′ Λασκαρίδης), Μαυροκέφαλος Α., Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας (79′ Τζεντέμης), Αλεξιάδης.

ΕΠΣ Καβάλας (Χατζηβασιλειάδης): Σιαματάς, Τσαλμάς, Μαρκάκης, Μαγκαφίνης Κ. (19′ Νικηφορίδης), Μαλανδρής, Μαγκαφίνης Α., Τζεράκης Γιαννάκος, Παπάζογλου, Δερμιτζάκης (57′ Μπίλιας), Καλαϊτζής (68′ Κουτσογιαννάκης).

Share it