Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έπιασε μεταγραφικό καρέ με την απόκτηση του Ιορδάνη Κιολείδη ο ΑΟΞ!

Την τέταρτη μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο ΑΟΞ που εντάσσει στο δυναμικό του τον 23χρονο πολυθεσίτη, Ιορδάνη Κιολείδη από την Βιστωνίδα για να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου για επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες

Ο “Κιολε” ξεκίνησε απο την Ακαδημία του ΑΠΟΞ, ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού κέντρισαν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΠΑΕ Ξάνθη που τον απέκτησαν το 2016. Ο Κιολείδης αγωνίστηκε αρχικά με την ομάδα Κ17 του συλλόγου οπού έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League χάνοντας την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι. Ενώ εν συνεχεία έπαιξε στην ομάδα Νέων της Ξάνθης και μετέπειτα του Άρη και εν συνεχεία του Αχιλλέα Τριανδρίας πριν επιστρέψει στην Ξάνθη για λογαριασμό της Βιστωνίδας, στην οποία αν εξαιρέσεις  το 2021 που αγωνίστηκε στον Ορφέα στην Γ’ Εθνική, φόρεσε την φανέλα της μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όντας και προπονητής της Β’ ομάδας και των Ακαδημιών του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως πέρα από τον Κιολείδη έχουν ακόμα αποκτηθεί οι Βασίλης Δόντσος(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτης Αγγελίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτης Καρατζάς(θυμηθείτε ΕΔΩ) ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ομάδα να προχωρήσει στην επισημοποίηση και άλλων κινήσεων.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

ℹ Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Κιολεΐδη. Ο Ιορδάνης είναι γεννημένος στις 29/10/2000 και παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Share it