Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ένα και να “καίει” για τον Άρη Αβάτου που κέρδισε Χανιώτη με πειστική εμφάνιση!(+pics)

Με τον καλύτερο τρόπο εκκίνησε η σεζόν για τον Άρη Αβάτου, που κέρδισε με 1-0 τη Χανιώτη στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μάλιστα…αδικείται από το σκορ καθώς είχε τρομερές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ όμως έστω και έτσι το γκολ του Θεολόγου ήταν απόλυτα κομβικό με τους ξανθιώτες να είναι η μοναδική ομάδα της Θράκης που ξεκίνησε με νίκη(θυμηθείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της πρεμιέρας).

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στη Χανιώτη που μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο τέταρτο με την προσπάθεια του Τοπούζη να μην βρίσκει στόχο. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση έχοντας τρομερές ευκαιρίες με Χατζητερζόγλου, Γκιορτζίνη, Πιτσόλη και Βαφειάδη. Παρά τις τρομερές φάσεις οι ξανθιώτες δεν βρήκαν γκολ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο η πρώτη φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους με την προσπάθεια του Μετάι να μην βρίσκει στόχο. Τελικά στο 54′ ήρθε η ώρα για το “χρυσό” γκολ των ξανθιωτών όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Αναγνωστόπουλου και γύρισμα στην περιοχή ο Βασίλης Θεολόγου με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

Μετά το γκολ θα περίμενε κανείς η ομάδα της Χανιώτη να βγάλει αντίδραση αλλά η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική με τους ξανθιώτες να συνεχίζουν να είναι κυρίαρχοι δημιουργώντας τη μια φάση πίσω από την άλλη. Ειδικότερα απείλησε με Βαφειάδη, Γκιορτζίνη, Τσάπαρη, Αναγνωστόπουλο και Χατζητερζόγλου. Στο 68′ οι ξανθιώτες είχαν δοκάρι σε πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Βαφειάδη που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι

Σούπερ ξεκίνημα για τον Άρη που φάνηκε πιο έτοιμος, ξεκάθαρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως οι ξανθιώτες είχαν δύο επίσημα ματς λόγω Κυπέλλου και ήταν πιο έτοιμη από την αντίπαλο τους.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου ταξιδεύει στην Χρυσούπολη για να παίξει με το Νέστο, ενώ η Χανιώτη θα παίξει εντός με ΠΑΟ Ποντίων Νέας Αμισσού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Πιτσόλης, Βουλγαρίδης (81′ Μανίσογλου), Κουτσούμπας, Χατζητερζόγλου, Βασιλάκης, Τσάπαρης, Γκιορτζίνης (63′ Κοντογιαννίδης), Αναγνωστόπουλος Π., Βαφειάδης (88′ Μαραγκός), Θεολόγου.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ(Ανδρ. Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης, Τσέρα, Κουτσικοβαγγέλης (74′ Τσιρλίδης), Κόμνος (57′ Μπουλγκουρίδης), Κεχαγιάς, Φράγκος, Σταυρόπουλος (63′ Ευαγγέλου), Αθανασιάδης (74′ Πέλκας), Μετάι, Τοπούζης, Ράντζα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it