Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ένας πρώην του ΑΟΞ στο πλευρό του Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης!

Την τρίτη του θητεία στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιήσει ο γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1978 στην Σπάρτη γυμναστής, Παύλος Γκότσης

Ο Παύλος Γκότσης που από το 2010 έως και το 2014 εργάστηκε ως γυμναστής της Ξάνθης, εντάσσεται στο τεχνικό τιμ του Αστέρα στο πλευρό του πρώην τεχνικού της ξανθιώτικης ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς(δείτε ΕΔΩ)

Ο Παύλος Γκότσης έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Καλλιθέα, Κορωπί, Καλαμάτα, Παναιτωλικό(δύο θητείες), Θρασύβουλο, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης(έχει ήδη κάνει δύο θητείες), Απόλλων Σμύρνης και μέχρι πρότινος στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ ως συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς

Η ανακοίνωση των Αρκάδων αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή, κ. Παύλο Γκότση. Ο κ. Γκότσης επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και προστίθεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, την οποία με επιτυχία είχε υπηρετήσει σε ακόμη δύο περιπτώσεις στο παρελθόν.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον κ. Γκότση στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ

“Η επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς μου έγινε πιο σύντομα από ό,τι περίμενα. Ένα χρόνο μετά, γυρίζω στον ΑΣΤΕΡΑ με ακόμη περισσότερες εμπειρίες και έτοιμος και πάλι για πολλή δουλειά. Κάτι που απαιτείται από όλους μας, με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες κ.κ.  Μπάκο και Καϋμενακη που με εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να με εμπιστεύονται, καθώς και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ που συνέβαλαν στην επιστροφή μου”.

Share it