Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις το 3ο Διεθνές Τουρνουά του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης!

Την Κυριακή έπεσε η αυλαία του πολύ υψηλού επιπέδου διεθνούς τουρνουά βόλεϊ γυναικών του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, με καλεσμένους τους ΠΑΟΚ, Λαμία και Vasas από την Ουγγαρία. 

Στον τελικό του τουρνουά ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 της σπουδαίας Vasas από την Ουγγαρία κατακτώντας την 1η θέση, ενώ νωρίτερα η Λαμία κέρδισε 3-0 τον Φοίνικα κατακτώντας την 3η.

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλήτριες του Φοίνικα που αγωνίζονται στην Α2, απέναντι στους ΠΑΟΚ και Λαμία που παίζουν δύο κατηγορίες πιο πάνω, στην Volley League, αλλά και κόντρα στην νταμπλούχο τα τελευταία 3 χρόνια στην Ουγγαρία και πρωταγωνίστρια στο Champions League Vasas του κορυφαίου Έλληνα προπονητή Γιάννη Αθανασόπουλου, ήταν πλούσιες.

Το επίπεδο του τουρνουά πολύ υψηλό και όπως τόνισαν και οι άνθρωποι των ομάδων που έλαβαν μέρος περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» που ήταν το μοναδικό μελανό σημείο καθώς σε αυτό επικρατούσε αφόρητη ζέστη που δυσκόλευε τις προσπάθειες των αθλητριών.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά ο Φοίνικας τίμησε την Σοφία Τσερκέζη και τους Δημήτρη Τσουλκανάκη & Χρήστο Κώτα για την προσφορά τους στο βόλεϊ της πόλης.

Αυτό ήταν το 3ο διεθνές τουρνουά του Φοίνικα που φέτος έκανε την έκπληξη με τα τόσα μεγάλα ονόματα που έφερε, με κορυφαίο φυσικά αυτό της Vasas, σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα:

Vasas – ΑΟ Λαμίας 3-0 (25-8, 25-20, 25-17)

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ (16-25, 13-25, 6-25)

Κυριακή 29/9

Μικρός τελικός: Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Λαμίας 0-3 (11-25, 22-25, 14-25)

Τελικός: Vasas – ΠΑΟΚ 1-3 (21-25, 25-22, 21-25, 21-25)

 

 

 

 

Share it