Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έκανε το “κόλπο γκρόσο” με Γιάννη Ζαγναφέρη ο Ορφέας Ξάνθης! Επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο 11χρόνια

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που συνεχίζει την εντυπωσιακή του ενίσχυση κάνοντας δικό του τον Γιάννη Ζαγναφέρη που μετά απο 11χρόνια σε ομάδες της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στην γενέτειρα του και ντύνεται στα “κιτρινόμαυρα”.

Ο 28χρονος ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που το 2010 μεταπήδησε απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης σε αυτά του Ηρακλή ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του, έχοντας μάλιστα υψηλές παραστάσεις αγωνιζόμενος στον Οδυσσέα Κορδελιού, για μια πενταετία στον Μακεδονικό που ήταν μάλιστα και αρχηγός της ομάδας, στην ΑΠΕ Λαγκαδά και απο πέρσι στον ΠΑΟ Κουφαλίων

Αν μη τι άλλο ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ορφέας, είναι απο τις ομάδες που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την παράταση της μεταγραφικής περιόδου με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή να γεμίζει το οπλοστάσιο της με πολύ ποιότητα και ταλέντο. Θυμίζουμε πως πέρα απο τον Γιάννη Ζαγναφέρη η ομάδα του Ορφέα έχει αποκτήσει τους Χαράλαμπο Θεοδωρίδη, Μιχάλη Κυριακού, Σλάβικ Αλεξανιάν, Θανάση Ιωαννίδη, Γιώργο Ντρενογιάννη, Ιορδάνη Κιολείδη και Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη. Ενώ μέχρι το φινάλε αναμένεται να ολοκληρώσει τουλάχιστον ακόμη μια κίνηση.

Share it