Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έβαλε μεταγραφικό “κερασάκι” με τον killer Μπεσάρτ Ιμπραίμι!(+video)

Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό πάζλ, εκτός αν βρεθεί κάτι πολύ ξεχωριστό, της νέας Ξάνθης με τους Θρακιώτες να κάνουν δικό τους τον πολύπειρο επιθετικό Μπεσάρτ Ιμπραίμι.

Παίκτης που μπορεί σαν όνομα να μην…ενθουσιάζει όμως τα επιτεύγματα του αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά με την Ξάνθη να εντάσσει στο ρόστερ της έναν killer, άλλωστε και μόνο το γεγονός πως τα τελευταία 6 χρόνια έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ και την 1 εκ των δύο που δεν βγήκε τοπ σκόρερ αναδείχτηκε πρώτος σε ασίστ. Και μόνο το γεγονός πως μιλάμε για έναν παίκτη που έχει πετύχει συνολικά 149 γκολ σε 299 συμμετοχές!!!

Ο Ιμπραίμι είναι γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου του 1986 στο Κίτσεβο, είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Βόρειας Μακεδονίας, έχει αγωνιστεί σε 15 ματς, ενώ έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην χώρα του με τις φανέλες των Ρενόβα και την τελευταία εξαετία στην Σκεντίγια με την οποία έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο έχοντας και αρκετές εμφανίσεις σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Πέρα απο τις χώρς της πατρίδας του ο Ιμπραίμι ξεχώριζε απο μικρός και για αυτ’ο άλλωστε σε νεαρή ηλικία πήρε μεταγραφή για την Σάλκε με την οποία τερμάτισε δεύτερος στην Bundesliga έχοντας 2 εμφανίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ουκρανία(Τβρίγια, Σεβαστόπολ και Μέταλουργκ Ζαπορίζιε) αλλά και την Κύπρο(Ερμής Αραδίπου και Ένωση Νέων Παραλιμνίου)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Besart Ibraimi.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας έχοντας στις 299 συμμετοχές του 149 γκολ και 73 ασίστ. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έχει 15 συμμετοχές με το ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Β. Μακεδονίας κι άλλες 5 συμμετοχές με την Ελπίδων.

Έχει κατακτήσει 3 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή με την Σκεντεράι (2018, 2019 και 2021) ενώ σε 4 σαιζόν ήταν κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του (2016, 2017, 2018, 2021) βοηθώντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας του. Στο παλμαρέ του έχει και ένα κύπελλο Β. Μακεδονίας το 2016 ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε αγωνιστεί στην Bundesliga με την Σάλκε.

BESART καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!

Share it