Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Άρης Αβάτου που έχασε από τον κυνικό και πολύ ουσιαστικό Καμπανιακό!

Αξιόμαχη παρουσία είχε ο Άρης Αβάτου στη Χαλάστρα και το ματς με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό που έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τοπ σκόρερ του, Ηλία Ιγνατίδη κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Αβάτου μπήκε πιο δυνατά στο ματς πιέζοντας αρκετά τους γηπεδούχους που κόντρα στην ροή του αγώνα στο 10′ μετά από μπαλιά του Καράμπελα ο Ιγνατίδης βγήκε στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας πρόλαβε την έξοδο του Καρά Ισμαήλ τον οποίο και πέρασε και πλάσαρε σωστά στη κενή εστία για το 1-0

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρος η ομάδα του Καμπανιακού είχε την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργεί κάτι σημαντικό, πέρα από ένα άστοχο σουτ του Ξανθόπουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άρη μπήκε ξανά πολύ δυνατά και στο 60′ άγγιξε την ισοφάριση όμως το σουτ του Γκαρνέτα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” είχαν νέα καλή στιγμή όμως την προσπάθεια του Μουξιού σταμάτησε ο Γιακουμής.

Στο 72′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βοσκόπουλος έπιασε τη κεφαλιά με τον Καρά Ισμαήλ να αποκρούει με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα σε νέα εκτέλεση κόρνερ ο Κομοτηναίος ρέφερι υπέδειξε πέναλτι για τράβηγμα του Μουξιού στον Σαρβανίδη, φάση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες της ξανθιώτικης ομάδας, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιγνατίδης που ευστόχησε για το 2-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ξάνθης έψαξε το γκολ που θα μείωνε το σκορ όμως το σουτ του Αναστασιάδη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιακουμή, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με σουτ του Προσκυνητόπουλο που δεν βρήκε στόχο με αυτή να είναι η τελευταία φάση του αγώνα.

Στον Άρη δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση καθώς η ομάδα έμεινε στους 29 βαθμούς καθώς την Κυριακή(2/4) έρχεται ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στη Φελώνη.

Ο Καμπανιακός έφτασε τους 49 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Καβάλας φτάνοντας την διαφορά ξανά στο +5, την Κυριακή θα δώσει νέο εντός έδρας ματς υποδεχόμενοι στη Χαλάστρα την Δόξα Δράμας

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης της ΕΠΣ Θράκη με βοηθούς τους Ζουρνατζίδη(Ημαθίας) και Καρακασίδη(Θράκης)

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλ. Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Προσκυνητόπουλος, Γιαννόπουλος, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Μανιός (67′ Μπουτζίκος), Καράμπελας (85′ Ρακαβίνας), Ιγνατίδης (85′ Πόζογλου), Ξανθόπουλος, Καθάριος Ν. (67′ Ταΐρης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αλή Ερτουρούλ(46′ Μουξιός), Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος(78′ Θεοδωρόπουλος), Κοντογιαννίδης(63′ Ψεμματάς), Γκαρνέτας(78′ Αλαγκιοζίδης)

Share it