Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Άνετη φιλική νίκη του Πανθρακικού επί του Παύλου Μελά Κουτσού

Φιλική νίκη επί του Παύλου Μελά Κουτσού με 5-1 κατέκτησε ο Πανθρακικός το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ξανθιώτες, που παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τέρμα του Σιδηρά, με τους πράσινους να ανατρέπουν τα δεδομένα για το τελικό σκορ, με χατ τρικ του Αμέτ Ερκάν και δύο τέρματα του Φουρλατάρα.

Για τον Πανθρακικό η φιλική αυτή νίκη ήρθε μετά την χθεσινή ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης σε ένα σαφώς πιο δυνατό φιλικό, με τον κόουτς Αποστολίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σήμερα και σε άλλους παίκτες.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Η σύνθεση του Πανθρακικού (Γιάννης Αποστολίδης): Διαμαλής, Παπαδόπουλος (Αντωνιάδης), Γκαγκάνης, Σαπνάρας, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Γιαννακιτσίδης, Παχούμης, Στοΐνοβιτς, Φουρλατάρας, Αμέτ Ερκάν.

Παύλος Μελάς Κουτσού (Χρ. Σαμαράς): Υπό δοκιμή, Σαμαράς, Λέκα, Κοψαλίδης, Τυριάκης, Σεβδίλης Ν., Θαμνίδης, Σιδηράς, υπό δοκιμή, Μίλκογλου, Γκασπαριάν. Αγωνίστηκαν και οι Σεβδίλης Π., Τσαπατώλης, Μπιζάνης, υπό δοκιμή

*φώτο αρχείου

Share it