Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το απόγευμα και σε κλίμα ευφορίας εγκαινιάζει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στην Εκτενεπόλ η Αθλητική Ένωση Θράκης!

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή(10/10) ημέρα για την Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Θράκης καθώς στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των αγνώριστων από την δουλειά που έχει γίνει των εγκαταστάσεων στην Εκτενεπόλ οπού και είναι η έδρα του συλλόγου.

Η Αθλητική Ένωσης Θράκης που είναι μια νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου που ήρθε για να μείνει και δημιουργήθηκε στην Ξάνθη από μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασισμένη να δημιουργήσει κάτι νέο με καινοτομίες. Εχοντας ως έδρα το γήπεδο της Νεάπολης(έναντι πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης) το οποίο όποιος πέρναγε απ’ έξω όλες αυτές τις ημέρες έβλεπε οργασμό εργασιών καθώς έπεσε πολύ δουλειά από τους ιθύνοντες της ομάδας ώστε να είναι όλα έτοιμα και ανακαινισμένα για να υποδεχθούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα της Α.Ε.Θ. και πλέον το απόγευμα στις 18:00 θα μπορέσουν να το παρουσιάσουν σε όλο τον κόσμο.

Θυμίζουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται

Σε σχετική πρόσκληση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: 

“Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αθλητική Ένωση Θράκης σας προσκαλεί στα εγκαίνια των εγκαταστάσεών της που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην Εκτενεπόλ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.”

Share it