Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τα έφερε όλα «τούμπα», έχασε πέναλτι και ισοφαρίστηκε με πέναλτι η Αλεξανδρούπολη!

Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στο «Φώτης Κοσμάς» με την Αλεξανδρούπολη να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 με τον Αετό Οφρυνίου.

Οι Εβρίτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, έχασαν πέναλτι και στις καθυστερήσεις ο Αετός ισοφάρισε με πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την Αλεξανδρούπολη να απειλεί μόνο από μακρινή απόσταση και τον Αετό η μόνη τελική που είχε να είναι το γκολ που πέτυχε λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 7′ ο Τρανόπουλος θα σουτάρει και ο Παπαδόπουλος θα μπλοκάρει. Ίδια ακριβώς κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Μαλτέζου στο 13′. Στο 42′ η ομάδα της Καβάλας θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από κόρνερ του Ελέζι, ο Τουμανίδης με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Νίκος Ουσταμπασίδης πέρασε τον Ρουμπιέ στην θέση του Καρακασίδη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο α’ ημίχρονο, αλλά εκείνος που έδωσε πνοή στην Αλεξ/πολη ήταν ο Χριστοφορίδης που μπήκε στο 55′ στη θέση του Άγγελου Πατσιώρα. Στο 56′ ο Τρανόπουλος θα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 63′ θα έχουμε σύρραξη στο ματς, με τον Τουμανίδη να ζητάει τον λόγο από τον Κομεσίδη σε μία φάση που κράτησε αρκετά λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα αμφότεροι να δεχτούν την κίτρινη κάρτα, με τους ανθρώπους της Αλεξανδρούπολης να ζητούν αποβολή για εκτός φάσης χτύπημα. Στο 67′ ο Χριστοφορίδης με μία απίστευτη λόμπα από πλάγια μέσα στην περιοχή θα κρεμάσει τον Παπαδόπουλου και θα κάνει το 1-1. Στο 69′ σουτ του Κώστα Πατσιώτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70′, μετά από ενέργεια του Χριστοφορίδη, η μπάλα θα φτάσει στον Τρανόπουλο που κατεβάσει εξαιρετικά και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 2-1.

Στο 86′ η Αλεξανδρούπολη θα χάσει τρομερή ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη. Ο ρέφερι της συνάντησης θα δείξει την άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Ρουμπιέ μέσα στην περιοχή, ο επιθετικός των Θρακιωτών θα πάρει πάνω του την εκτέλεση, αλλά το πέναλτι θα φύγει πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ του Αετού καταλήγοντας άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Ρουμπιές το έκανε ο Ελέζι 8 λεπτά μετά. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Οφρυνίου, ο Ελέζι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Συριτούδης βρήκε την μπάλα, αλλά ατυτή κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του για το 2-2. Στο 90+6 ο λίγο έλειψε ο Χριστοφορίδης να γίνει ήρωας της Αλεξανδρούπολης, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πατσιώρα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μετά από αυτή την ισοπαλία η Αλεξανδρούπολη είναι 7η με 17 βαθμούς και ο Αετός ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ηρακλή και Παραλίμνιο στους 23.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ν. Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Δορουγιδένης (55′ Αμπραχαμιάν), Ζώτος, Κομεσίδης, Πεταλωτής, Λίτσιος, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α. (55′ Χριστοφορίδης), Μαλτέζος (75′ Μπαρμπαγιάννης), Τρανόπουλος (88′ Παπάζογλου), Καρακασίδης (46′ Ρουμπιές).

Αετός Οφρυνίου (Δ. Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Θεοδοσιάδης (58′ Τελλίδης), Σιδηρόπουλος, Τουμανίδης, Μαγκαφίνης Κ. (75′ Αφεντουλίδης), Καραγιαννίδης, Ελέζι, Γιάνα (75′ Αθανασάκης), Τσίλογλου, Παρέττας, Παυλίδης (Σαλπιγγίδης).

Share it