Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΑΟΞ ο Νίκος Μπαχαρίδης
Ο πολύπειρος τεχνικός που υπό τις οδηγίες του ο ΑΟΞ επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες, ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας που τη νέα χρονιά θα πορευτεί με ξανθιώτη στον πάγκο.
Ο “Μπαχα” θυμίζουμε πως ανέλαβε τον Ιανουάριο και έκτοτε οδήγησε την ομάδα σε αήττητο φινάλε στη σεζόν σε πρωτάθλημα και μπαράζ ανόδου έχοντας αγαπήσει κάθε μέρα παρουσίας του στον πάγκο του ΑΟΞ και αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους φίλους της ομάδας καθώς έβαλε και αυτός το λιθαράκι στην επίτευξη της ανόδου, με τον ίδιο μετά τον Πανθρακικό, Ίασμο, Αλεξανδρούπολη FC να κερδίζει με τέταρτη διαφορετική ομάδα την άνοδο σε Εθνική κατηγορία.
Πλέον ο πολύπειρος τεχνικός είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλου τη συνέχιση της επιτυχημένης καριέρας του, ενώ η ομάδα της Ξάνθης εντός εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
Η Διοίκηση του Α.Ο.Ξάνθης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη. Η ιστορία έγραψε ότι ο Νίκος Μπαχαρίδης ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη για την ομάδα στιγμή και με την μεθοδικότητα, την εμπειρία του και το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει κατάφερε να προσθέσει άλλη μία άνοδο στο παλμαρέ του και να δημιουργήσει μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Ο Α.Ο.Ξ. θα είναι πάντα ευγνώμων για όσα προσέφερε ο Νίκος Μπαχαρίδης στους 5 μήνες παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.