Στην Χαλκιδική και τον φιλόδοξο ΠΟ Νέας Καλλικράτειας θα συνεχίσει ο ξανθιώτης επιθετικός, Γιάννης Μουξιός μετά την παρουσία του στο Αγίασμα της Καβάλας
Αναλυτικά:
Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΟΥΞΙΟΣ ΣΤΟΝ Ν. Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!!
Ο Ν.Π.Ο.Ν. Καλλικρατείας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Μούξιου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο Γιάννης Μούξιος, 25 ετών, αγωνίζεται ως κλασικός φορ και έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας με την ταχύτητά του, το ένστικτο του σκόρερ και την αποτελεσματικότητά του μέσα στο «κουτί».
Με παραστάσεις από σημαντικά σωματεία όπως: ΑΕΛ (Αθλητική Ένωση Λάρισας)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Αγιάσματος
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΒΒΑΤΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ο Γιάννης φέρνει μαζί του πολύτιμη εμπειρία, σοβαρότητα και αγωνιστικό χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Ν.Π.Ο.Ν. Καλλικρατείας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, γκολ και επιτυχίες!