Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα μπαράζ παραμονής στην Α2 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μέσω των play off θα διεκδικήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την παραμονή του στην Α2 κατηγορία των ανδρών.

Αναλυτικά ο σύλλογος αναφέρει:

Ένα σίγουρα ξεχωριστό αλλά και αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα είναι αυτό της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που σχεδόν τελείωσε.

Βρισκόμαστε μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος καθώς μένουν οι αγώνες των play off όπου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί για την διεκδίκηση της παραμονής! Ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε τα αδύνατα δυνατά και καταφέραμε να διεκδικούμε πλέον την παραμονή στην κατηγορία.

Στη τελευταία λοιπόν αγωνιστική ο Κίμωνας Μητκας ο Γιάννης Πετρόπουλος και ο Νίκος Μαρασλής σημείωσαν μια νίκη και μια ήττα με τον Νικόλα μας να παίρνει το βάπτισμα του πυρός και μάλιστα με νικηφόρο αποτέλεσμα. Πέρα από τα αγωνιστικά δρώμενα όμως αξίζει να σταθούμε και στον αληθινό Γολγοθά του πρωταθλήματος, στη δύσκολη μάχη των χιλιομέτρων, των εισιτηρίων, του άγχος και της πίεσης των ταξιδιών καθώς οι αθλητές μας “κατέβηκαν” 4(!) ολόκληρες φορές μέσα σε λίγους μήνες για να αγωνιστούν στην Αθήνα σχεδόν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση.

Πόσα μπράβο να χωρέσει κανείς λοιπόν σ’ αυτά τα παλικάρια, στους αθλητές, στους γονείς, στην διοίκηση και στους προπονητές της ομάδας !!!

Υ.Γ 1Η φώτο τραβηγμένη και πάλι από αεροδρόμιο ένα μέρος που οι αθλητές μας βλέπουν συχνότερα από ένα γήπεδο!
Υ.Γ 2 από τη φωτό λείπουν και οι βασικοί μας αθλητές Ανδρέας Καράμπελιας και Νικηφόρος Μύρος.

Share it