Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Δόξα Δράμας που αποχαιρέτησε τον Μάριο Παναγιώτου!

Το πολύ κακό ξεκίνημα της Δόξας Δράμας, έπειτα από 8 αγωνιστικές έχει μόλις 5 βαθμούς, ανάγκασε την διοίκηση του Δημήτρη Περσίδη να αναζητήσει ένα “ηλεκτροσόκ” για την ομάδα του.

Αυτό ως συνήθως είναι η αλλαγή προπονητή, με τον Κύπριο Μάριο Παναγιώτου να “πληρώνει το μάρμαρο” του πολύ κακού ξεκινήματος με τους “μαυραετούς” να αναζητούν μια γρήγορη αντίδραση πριν αυξηθεί πολύ η διαφορά με τις ομάδες εκτός ζώνης και ζήσουν στον σύλλογο πρωτοφανείς καταστάσεις.

Πλέον στον σύλλογο αναζητούν νέο προπονητή για να κάτσει στον πάγκο αρχικά από το Κυριακάτικο ματς με την Αγία Μαρίνα στην Βέροια, και ήδη στην πόλη της Μακεδονίας ακούγονται αρκετά ονόματα, ένα εξ΄ αυτών είναι και από την Θράκη που μάλιστα έχει κάτσει στο παρελθόν στον πάγκο της Δόξας, μένει πάντως να φανεί αν η διοίκηση της Δόξας θα πάει σε μια γρήγορη λύση.

Η ενημέρωση της Δόξας Δράμας αναφέρει:

Μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από τη Μηχανιώνα στη Δράμα , ο πρόεδρος του συλλόγου μας Δημήτρης Περσίδης και ο προπονητής Μάριος Παναγιώτου συζήτησαν και αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ευχόμαστε στο Μάριο Παναγιώτου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Share it