Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πρώτη ήττα στο 2020 για την Ασπίδα Ξάνθης που έχασε απο Άρη όμως παραμένει εντός μπαράζ ανόδου!

Την πρώτη της ήττα μέσα στο 2020 και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα υπέστη η Ασπίδα Ξάνθης που ηττήθηκε στη Μίκρα απο τον Άρη Θεσσαλονίκης με 24-17, ήττα όμως χωρίς σημαντικές απώλειες για τους ξανθιώτες που διατηρούνται σε θέση μπαράζ ανόδου και με δύο στροφές να απομένουν κρατά την τύχη στα δικά της χέρια.

Σε ένα πολύ κακό ματς για την Ασπίδα που για ακόμη ένα ματς έπαιξε με πολλές και σημαντικές απουσίες(Θεοδωρόπουλος, Μουλάκης, Μπρατίδης, Καλλιωράκης), η ήττα μάλλον ήρθε φυσιολογικά καθότι η ομάδα της Ξάνθης δεν μπήκε ποτέ στην ροή του ματς. Με κακή κυκλοφορία της μπάλας, άσχημα σουτ , κακή άμυνα η Ασπίδα βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο στο -6 (13-7). Η Ασπίδα προσπάθησε νωρίς στο 2ο ημίχρονο να μαζέψει τη διαφορά, αλλά με νέα λάθη , που οδήγησαν σε αρκετές αποβολές, δεν κατέστη δυνατό για την ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. 

Για τον Άρη τοπ σκόρερ ήταν ο Ελέτα με 8 γκολ και οι Σαράφης και Πίνο με 5 και 4 τέρματα, ενώ για την ομάδα της Ξάνθης ο Αγαθόνικος σημείωσε 5 τέρματα.

Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα καλείται στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στο Αμοιρίδειο να υπερασπιστεί την έδρα της  απέναντι στους Ποντίους Κιλκίς (Σάββατο 7/3. 19:00) και να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α2

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόνικος  5, Ακτενίζογλου, Ασκεπίδης 2, Βασιλακόπουλος, Ευθυμίου, Καζαντζίδης 2, Καραμανώλης, Κόλλιας 3, Λευθέρης, Μόσχος, Ναθαναηλίδης 2, Νικολαίδης, Παπαδόπουλος, Πατσατζής, Σαλή Ογλου 2, Χασμάς 1

Share it