Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πάει για μεταγραφική έκπληξη με Χρήστο Λισγάρα ο Μακεδονικός!

Έτοιμος να ταράξει τα μεταγραφικά νερά στο Πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο Μακεδονικός, καθώς όπως μετέφερε το metrosport.gr έχει έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο αμυντικό, Χρήστο Λισγάρα. Ο ιστορικός σύλλογος προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του.

Συστάσεις για τον 36χρονο ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται, καθώς μετράει πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Παναχαϊκή, Βύζα Μεγάρων και Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο η νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει πως θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με μίξη έμπειρων και νεαρών παικτών.

Ο “Λίσγα” που έγραψε ξεχωριστή ιστορία με τον σύλλογο της Ξάνθης, που  αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή την εξαετία αγαπήθηκε και αγάπησε έντονα τον σύλλογο και την πόλη παίζοντας πάντα με πάθος και αυταπάρνηση για την ομάδα της Θράκης. Σε αυτά τα έξι χρόνια ο “Λίσγα” φόρεσε την φανέλα με τον Δημόκριτο 155 φορές, ενώ ήταν και μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2015 έχοντας καταφέρει να αποτελεί μια σταθερά στο κέντρο της άμυνας του ξανθιώτικου συλλόγου. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης οπού κατέγραψε 43 συμμετοχές.

Share it