Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας και το προπονητικό τιμ του ΑΟ Βιστωνίδας!

Οι Ακαδημίες στον αθλητισμό επιτελούν ένα πολυδιάστατο έργο, που αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποια απ’ τα μεγαλύτερα αγαθά της ζωής. Σωματική υγεία, κοινωνικοποίηση, αξίες και ιδανικά (ευ αγωνίζεσθαι και ευγενής άμιλλα, αλληλεγγύη) καθώς και ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη είναι ένα τμήμα απ’ τα “κέρδη” των παιδών που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Συμπεραίνουμε οπότε πως η επιλογή της Ακαδημίας είναι σημαντική για τα παιδιά μας. Στο Νομό Ξάνθης, ο οποίος έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο, λειτουργεί εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία μία Ακαδημία που πληροί όλες τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις.

Ο Α.Ο. Βιστωνίδας διαθέτει επαγγελματίες επιστήμονες στον χώρο του αθλητισμού, που ασχολούνται συστηματικά και μεθοδικά με την βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα φροντίζουν για την αθλητική καλλιέργεια τους, λειτουργώντας ως παιδαγωγοί.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, καθώς ο Α.Ο. Βιστωνίδας διαθέτει 4 γήπεδα, βοηθητικούς χώρους και εξοπλισμένο γυμναστήριο,  τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και οι προπονητές έχουν τα απαραίτητα εργαλεία που τους επιτρέπουν να δουλέψουν σε επαγγελματική βάση.

Πλέον η Βιστωνίδα ξεκινά την αναδόμηση της Ακαδημίας με μπροστάρη τον Γιώργο Πανίδη που επέστρεψε στον σύλλογο και αποτελεί την εγγύηση για την επόμενη μέρα του συλλόγου μαζί με τον Ηλία Πουτακίδη. Ο ΑΟΒ που δίνει έμφαση στο κομμάτι της Ακαδημίας και για αυτό άλλωστε ανέλαβε Διευθυντής της Ακαδημίας ο Απόστολος Κουτρουλός έχοντας ως άμεσους συνεργάτες τους Νίκο Μαυρομάτη και Μιχάλη Ντάκο. Παράλληλα φέτος γίνεται επανεκκίνηση και στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών οπού έχουν ενταχθεί τρία νέα πρόσωπα, ενώ παρέμεινε ο Δημήτρης Κωστέλης.

Θυμίζουμε πως παράλληλα συνεχίζεται η δράση του συλλόγου που δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε μικρά παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο προσφέροντας τους ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις για όλο τον Αύγουστο σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα του Νομού, το “Γιώργος Πανίδης” στη Φελώνη. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 19:00 για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε στο 6973509217 & 6987211173

Ας πάμε να γνωρίσουμε τα πρόσωπα που θα έχουν ρόλο στην Διεύθυνση αλλά και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του συλλόγου:

Διευθυντής Ακαδημίας: Απόστολος Κουτρουλός

Ο Α.Ο. Βιστωνίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Ποδοσφαίρου, Πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α. και κάτοχο διπλώματος UEFA A’ , κ. Κουτρουλό Απόστολο.
Ο κ. Κουτρουλός επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια στον Α.Ο. Βιστωνίδας , για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.
Άλλωστε το βιογραφικό του και όλα όσα έχει πετύχει τόσο με την Skoda Ξάνθη , τις Μεικτές ομάδες Παίδων , Νέων, Regions, το σπουδαίο έργο του στις Βασίλισσες , αλλά και η διαχρονική προπονητική του αξία με πληθώρα επιτυχιών στον πάγκο των ομάδων που κάθησε, είτε αυτή ήταν η ομάδα Νέων της Ξάνθης είτε ο Ορφέας Ξάνθης , Εχίνος , Παύλος Μελάς Κουτσού, Αναγέννηση Θαλάσσιας και πολλές άλλες ακόμη όπως επίσης και ως Εθνικός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας και της γυναικείας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, μας επιτρέπει να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο μέλλον του συλλόγου μας.
Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα του , μαζί με την αφοσίωση και την επιμονή του για αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια πάνω στην προπονητική , ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους του Α.Ο. Βιστωνίδας να προχωρήσουν σ’ αυτήν την συνεργασία.
Μάλιστα η εμπειρία του στις Ακαδημίες θα είναι απόλυτα χρήσιμη και στην ανάπτυξη της Ακαδημίας του Α.Ο. Βιστωνίδας, όπου εκτός από συμβουλευτικό ρόλο και χαρακτήρα θα έχει την Διεύθυνση αυτής.
Επιπλέον ο μεγάλος και βασικός στόχος είναι ο σύλλογος να ξαναγίνει ο Α. Ο. Βιστωνίδας του παρελθόντος με λειτουργία της Ακαδημίας ως πρότυπο και μαζί με την Ανδρική ομάδα του συλλόγου να έχει μια συνεχή παραγωγή ταλέντων με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την εξέλιξη των αθλητών της.

Team Manager: Μιχάλης Ντάκος

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή μας προσπάθεια, ο team manager της ομάδας μας Μιχάλης Ντάκος. Μιχάλη συνέχισε το έργο σου απρόσκοπτα και δημιουργικά, περιμένουμε πολλά από σένα!!!

Τεχνικός Σύμβουλος: Νίκος Μαυρομάτης

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Νίκος Μαυρομάτης, ο δικός μας Νίκος, που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα κοντά στην ομάδα μας, θα μας στηρίξει και φέτος από την θέση του τεχνικού συμβούλου στην προσπάθεια αναδόμησης του συλλόγου μας.
Καλή δύναμη Νίκο !!!

Προπονητές:

Νεκτάριος Πατμάζογλου

Έναν ακόμη προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA A της ΕΠΟ, καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο.Βιστωνιδας.
Τα λόγια είναι περιττά για τον Πατμαζογλου Νεκτάριο ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του στο νευραλγικό πόστο του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών μας.
Καλώς ήρθες Νεκτάριε, καλή δύναμη στο έργο σου.

Δημήτρης Κωστέλης 

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή μας προσπάθεια, ο Δημήτρης Κωστέλης. Κάτοχος διπλώματος Uefa C, με εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία μας

Γιώργος Μαυροειδής

Καλωσορίζουμε στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου μας τον Γιώργο Μαυροειδή .
Κάτοχος διπλώματος UEFA C της Ε.Π.Ο. και με τεράστια εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες του Θριαμβου Αθηνών αλλά και της Ακαδημίας της Αναγέννησης Θαλασσιάς.
Από φέτος θα προσφέρει τις πολύτιμες προπονητικές του υπηρεσίες στο προπονητικό επιτελείο του Α.Ο. Βιστωνίδας και ειδικά στα τμήματα των Ακαδημιών.
Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή δύναμη στο έργο σου…

Χρήστος Σταύρου

Αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της νέας γενιάς προπονητών του νομού μας. Κάτοχος διπλώματος UEFA C της Ε.Π.Ο. και με εμπειρία στον πάγκο ήδη δύο ετών στα πρωταθλήματα Β και Γ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών με τα χρώματα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλισσα της Θράκης 2012 .
Από φέτος θα προσφέρει παράλληλα τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο προπονητικό επιτελείο του Α.Ο. Βιστωνίδας.
Χρήστο Σταύρου καλώς ήρθες στην ομάδα μας…

Ειδικοί Συνεργάτες: Δέσποινα Μπαλόγλου – Κωνσταντίνα Δεμερτζή

Συνεχίζουν δυναμικά μαζί μας έχοντας τον ρόλο του ειδικού συνεργάτη και δίνοντας πάντα ένα ιδιαίτερο τόνο στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας, ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί. Δέσποινα και Κωνσταντίνα περιμένουμε τα καλύτερα από εσάς!!!!

Καλή δύναμη…

Share it