Σπουδαίος ΓΑΣ κατάφερε να κερδίσει ξανά την ΧΑΝΘ με 76-57 και με συνολικό σκορ 4-1 εξασφάλισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της National League και έτσι μετά από 30 ολόκληρα χρόνια η Θρακιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί ξανά στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ
Πιο συγκεκριμένα ο ιστορικός ΓΑΣ είχε αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία, όπως λεγόταν τότε, από το 1986 έως και το 1996 και πλέον επιστρέφει στην Elite League για να γράψει ξανά με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ
Με την λήξη του αγώνα οι Πρωταθλητές του 3ου ομίλου παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ, Νίκο Νικολόπουλο και το γιόρτασαν με τους φίλους τους που γέμισαν το κλειστό.
Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-34(Ημίχρονο), 60-48, 76-57(Τελικό Αποτέλεσμα)
ΓΑΣ Κομοτηνή (Λιόγας-Δενδρινός): Δεληγεώργης 7(1), Γκρέι 14(2), Δρέλλας 4, Κάλτσος, Περρής 21(3), Χονδρόπουλος 2, Σκλήβας, Λυκογιάννης 2, Βλάσσης 6, Δόξας 18, Ζότος 2.
ΧΑΝΘ (Μπουσβάρος-Κομποδιέτας): Λουσέιν 17(1), Ταζόπουλος 2, Ανδρέου 8, Ιωαννίδης 9(1), Μελαδιανός 14(1), Γκοτζαμανίδης 2, Ντόντης, Παπαδόπουλος, Καψαλος 2, Ανδρικάκης, Παπαηλιάκης 3(1), Φουκαράκης.
Το στατιστικό: https://www.basket.gr/boxscore/?orgs=org-2A09FE1&games=18382

