Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μια δεκάδα μεταγραφές και αισιόδοξα μηνύματα στον Παύλο Μελά Κουτσού!

Εντελώς αλλαγμένος παρουσιάζεται ο Παύλος Μελάς Κουτσού στο 2020, καθώς μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών η ομάδα προχώρησε σε πολλές κινήσεις που όμως αποδεικνύονται άκρως ουσιαστικές.

Η διοίκηση του Παύλου Μελά σε συνεργασία με τον προπονητή Λεωνίδα Πετρίδη και τον ακούραστο “εργάτη” της ομάδας Χρήστο Γκιαουράκη, που πέρα απο παίκτης βοηθά και στα οργανωτικά της ομάδας, έτρεξαν τον σχεδιασμό και κατάφεραν να ολοκληρώσουν αρκετά σημαντικές μεταγραφές με τα πρώτα δείγματα να είναι άκρως θετικά.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Γεωργιάδη και Κοκκάλα που σκόραραν στις πρώτες τους εμφανίσεις με την ομάδα, με τους 4 βαθμούς που απέσπασε  το Κουτσό με Σέλινο και Μάνδρα να δίνει αισιόδοξα μηνύματα ενώ και βαθμολογικά δίνει απο νωρίς σημαντική διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά η ομάδα του Κουτσού προχώρησε σε 10 μεταγραφές, όσες και οι αποχωρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Γιώργος Γεωργιάδης απο τον Εχίνο, ο Γιάννης Χούπτερης απο το Κατράμιο, ο Γιώργος Κοψαλίδης απο τον Ηρακλή Ζυγού, ο Χρήστος Κώστογλου απο τον Ατρόμητο Χρύσας, οι Νίκος Κοκκάλας & Ηλίας Κούτσογλου απο την Βιστωνίδα, οι Γιώργος Θεοδωρίδης & Φίλιππος Παπαζήσης απο την Ασπίδα Ξάνθης, ο Κώστας Βογιατζής απο τη Νικήσιανη Καβάλας και ο Χρήστος Αυγερινός απο ομάδα της Κομοτηνής

Share it