Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τη φανέλα του Πανθρακικού και τη νέα χρονιά οι νεαροί Γκαγκάνης & Καψάσκης!

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανθρακικό που θα έχει στο ρόστερ για τη νέα χρονιά και τους νεαρούς Παναγιώτη Γκαγκάνη και Βασίλη Καψάσκη.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ανανεώσει οι Χρήστος Βάσκος(θυμηθείτε ΕΔΩ)Λάμπρος Κωσταρέλης, Χρήστος Σαπνάρας(θυμηθείτε ΕΔΩ), Παναγιώτης Παϊτέρης, Μανώλης Διαμαλής(θυμηθείτε ΕΔΩ)Χρήστος Γιαννακιτσίδης, Γιώργος Γκουτσίδη, Γιάννης Πεχλιβανόπουλο(θυμηθείτε ΕΔΩ), Χρήστος Παχούμης, Άνταμ Καλογρανά και Γιώργο Ρουμπιέ(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ έχουν αποκτηθεί οι Χουσείν Μουμίν(θυμηθείτε ΕΔΩ), Απόστολος Σαραντίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανθρακικού αναφέρουν:

⚪️🟢⚽️ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστήΒασίλη Καψάσκη!

Ο νεαρός επιθετικός παρότι ήρθε μετά το πρώτο μισό του πρώτου γύρου, κέρδισε με το “σπαθί” του χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!

⚪️🟢⚽️ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γκαγκάνη!

Ο νεαρός αριστερός αμυντικός του συλλόγου μας συνεχίζει να αγωνίζεται με πράσινη φανέλα για 3η συνεχόμενη σεζόν κερδίζοντας με τη μαχητικότητα και τη συνέπεια του το σεβασμό όλων!

Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!

Share it