Το Σάββατο 14 Ιουνίου στο γήπεδο του ΑΟΞ θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΟΞ, οπού θα συζητηθεί και παρουσιαστεί από την Διοίκηση ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά θα γίνει παρουσίαση και του πλάνου της επόμενης σεζόν που βρίσκει τον σύλλογο στην Γ’ Εθνική
Η Γ.Σ. αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας καθώς αναμένονται εξελίξεις και αλλαγές τόσο σε Διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό.
Αναλυτικά:
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ. ανακοινώνει ότι, ενόψει του αυξημένου ενδιαφέροντος, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για την 14.6.2025, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. και η είσοδος θα γίνει από τη Θύρα 1. Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου θα υπάρχει η δυνατότητα για την εγγραφή νέων μελών.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απολογισμός περιόδου 2024-2025.
2. Παρουσίαση πλάνου επόμενης χρονιάς.
Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. Α.Ο.Ξ.