Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ήττα και… αλλαγή προπονητή συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μπαργκάν με την ΑΕΛ (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις στο “στρατόπεδο”  της ΑΕΛ μετά τη νέα ήττα που υπέστη το Σάββατο η θεσσαλική ομάδα απ’  τον Ατρόμητο με 2-0, στο ντεμπούτο του Κενάν Μπαργκάν με τους “βυσσινί”.

Η τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια έφερε την παραίτηση του Αντωνίου, η οποία έγινε δεκτή απ’  την διοίκηση.

Ο Μπαργκάν και οι συμπαίκτες του στα επόμενα παιχνίδια θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες νέου προπονητή που θα καταφτάσει στην Λάρισα με στόχο να αντιστρέψει την κακή εικόνα της ομάδας.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός στο χθεσινό ντεμπούτο του, αγωνίστηκε για περίπου 15λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) μπαίνοντας ως αλλαγή όταν η ομάδα του έχανε ήδη με 1-0. Χωρίς να έχει πολλές προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, ο Μπαργκάν δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μεσοεπιθετικά, με την ομάδα του να δέχεται και δεύτερο γκολ στο τέλος.

 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83′ Κωτσόπουλος)

AΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

Share it