Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μεταγραφική αυλαία με τετραπλό χτύπημα για τον Άρη Αβάτου!

Στους ρυθμούς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του αγώνα στην Καβάλα με ΑΟΚ(θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα) κινείται ο Άρης Αβάτου, που με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε στις τέσσερις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή απέκτησε τους Θοδωρή Λαπαδώνη, Άγγελο Ιωαννίδη, Αναστάσιο Μπαμπαλή και Αλέξανδρο Καραμανίδη.

Ο Λαπαδώνης(φωτο πάνω) προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν στον Άρη Πετεινού με την φανέλα του οποίου κατέκτησε το ντάμπλ και πλέον δοκιμάζει το βήμα παραπάνω. Ενώ την τετράδα των γκολκίπερ συμπληρώνει ο γεννημένος το 2003 Δραμινός πορτιέρε, Άγγελος Ιωαννίδης(φωτο κάτω) που αποκτήθηκε από την Προσοτσάνη.

Το τρίτο απόκτημα είναι ο ταλαντούχος ξανθιώτης, γεννημένος το 2006, μεσοεπιθετικός Αναστάσιος Μπαμπαλής(φωτο κατω) που προέρχεται από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης προερχόμενος απο μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ξάνθης 2. Ενώ η τελευταία κίνηση είναι ο Θεσσαλονικιός φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Αλέξανδρος Καραμανίδης που έχει αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής του Άρη και τον ΠΑΟΝΕ.

Share it