Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μεγάλη διπλή Θρακιώτικη διάκριση στο Presidents Cup Europe και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21!

Σπουδαία επιτυχία για δύο Θρακιώτισσες αθλήτριες είχαμε στο Presidents Cup Europe με την Ξανθιώτισσα Ελένη Ζερενίδη και την Εβρίτισσα Σοφία Κατσαντούρα να κατακτούν μετάλλια και να εξασφαλίζουν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21!

Η Ελένη Ζερενίδη(φωτο πανω) του “Ορέστης Βασίλης” Ξάνθης κατέκτησε την 3η θέση στα +68kg juniors, ενώ η Σοφία Κατσαντούρα(φωτο κατω) του ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης την 2η στα -55kg juniors, με τις δύο Θρακιώτισσες να επιβεβαιώνουν για ακόμα μια σημαντική διοργάνωση πως αποτελούν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και την χώρα.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος θα ήθελε να συγχαρεί τις αθλήτριες Σοφία Κατσαντούρα, Ειρήνη Ντόβα και Ελένη Ζερενίδη για τη διάκρισή τους στο Presidents Cup Europe και τις προκρίσεις που πήραν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.
Η Κατσαντούρα (ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης) ήταν 2η στα -55kg juniors, όπως και η Ντόβα (ΑΟ Αμπελώνα ΕυΖην) στα +68kg juniors, ενώ η Ζερενίδη (Ορέστης Βασίλης Ξάνθη) κατετάγη 3η στα +68kg juniors.
Συγχαρητήρια και στις τρεις αθλήτριες, οι σύλλογοι των οποίων βρίσκονται στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ, για τα μετάλλια και τις προκρίσεις!

Share it