Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μέσω… Ροδόπης αποκτά τον Αθηναίο Γιάννη Στριγκώνη ο Άρης Πετεινού που έφτασε τις 8 μεταγραφές!

Την 8η μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο Άρης Πετεινού που επισημοποίησε την απόκτηση του Αθηναίου επιθετικού, Γιάννη Στριγκώνη που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής του Ατρομήτου ενώ τα τελευταία χρόνια όντας φοιτητής ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή φόρεσε με επιτυχία την φανέλα των Δόξα Σώστη, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και Ατσάλι Αρχοντικών σκοράροντας μάλιστα και 30 τέρματα συνολικά

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο, Ντίνο Τουργαίδη, Στράτο Αμανατίδη ο Γιάννης Στριγκώνης γίνεται και επίσημα η 8η μεταγραφή του Άρη Πετεινού που το απόγευμα του Σαββάτου(12/8, 18:30) θα παίξει στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, στο προπονητικό των “πράσινων”, στην πρόβα τζενεράλε πριν τον αγώνα Super Cup με τον Ορφέα.

Αναλυτικά:

Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Στριγκώνη.

Γεννημένος στις 08/03/1999 και έχοντας αποκτήσει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο και αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League , “γεμίζει” το οπλοστάσιο του συλλόγου στην Front Line σε μια απαιτητική σεζόν.

Καταγόμενος από την Αθήνα , έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΑΠΟ Κερατσίνι, στον Ατρόμητο Αθηνών και τον Ιωνικό Νικαίας συλλέγοντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο υποδομών.

Ακολούθως στα αντρικά τμήματα βρέθηκε στον ΑΠΟ Κορυδαλλού και τους Νέους Ευγένειας. Εν συνεχεία ήρθε η ΑΕ Χαραυγή Αστέρας.

Με τις σπουδές στην γυμναστική ακαδημία Ροδόπης ήρθε και η μετακίνηση του στο πρωτάθλημα της Κομοτηνής. Δόξα Σώστη, Σπάρτακοι Αγίων Θεοδώρων και Ατσάλι Αρχοντικών οι τρεις ομάδες που αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας συνολικά 30 τέρματα.

Γιάννη , καλώς όρισες στον Άρη και ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεί αστην πρώτη μας παρουσία στην Γ Εθνική.

Share it