Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε από τον Μακεδονικό ο μαχητικός Ορέστης Ορεστιάδας

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση του Ορέστη με τον Μακεδονικό για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Εβρίτες υποδέχθηκαν στην Ορεστιάδα τον Μακεδονικό του Στέλιου Μαλεζά που συμμετέχει στην Super League 2, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Ο Κουιρουκίδης ήταν αυτός που με το τέρμα που σημείωσε μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 39′.

Οι παίκτες του Ηλία Κώτσιου πάλεψαν μέχρι το φινάλε αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση στο γκολ αυτό, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη και την πρόκριση από τον Έβρο.

Το ματς

Η πρώτη στιγμή του ματς ήρθε στο 16′, όταν από σέντρα του Τοπαλίδη, ο Κουιρουκίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μαδένη. Η επόμενη καλή ευκαιρία έγινε 20 λεπτά μετά, με τον Σιχαρουλασβίλι να κάνει το παράλληλο γύρισμα και τον Ζαφειράκη να στέλνει με σουτ την μπάλα άουτ. Στο 37′ ο Ορέστης βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Βαρσαμίδη να κάνει το σουτ, αλλά ο Γουναρίδης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 39′ ο Ραμίρεζ απέφυγε τρεις αντιπάλους στο κόρνερ παράλληλα με τη γραμμή του άουτ, έσπασε την μπάλα στον Κουιρουκίδη και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 0-1 για τον Μακεδονικό. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Κουιρουκίδη πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Ελληνας φορ έπιασε το βολέ από την γωνία της περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα έγινε απειλητικός ο Ορέστης. Η ομάδα της Ορεστιάδας βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Πασχαλίδη, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα όμως αυτή κατέληξε στον Γουναρίδη. Στο 52′ συνδυάστηκαν ωραία οι παίκτες του Μακεδονικού, με τον Τοσυκάνη να σπάει την μπάλα από τα αριστερά και ο Λεωνιδόπουλος προσπάθησε να πιάσει το μονοκόμματο σουτ, όμως δεν τα κατάφερε. Στο 73′ και στο 76′ τα σουτ των Κουιρουκίδη και Λεωνιδόπουλου δεν ανησύχησαν τον Μαδένη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, ο Ορέστης προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Μακεδονικός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, ενώ ο Ορέστης στρέφει πλέον την προσοχή του σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Ηλίας Κώτσιος): Μαδένης, Αρνίς (79′ Χρηστούδης), Ζαβέρδας, Ασπιώτης, Παπαναστασίου, Θεμελής (70′ Αλεξακούδης), Σταματόπουλος, Ανδρεάδης (58′ Ντουμανάκης), Βαρσαμίδης (46′ Τηλέγραφος), Σκέντζος (79′ Καφετζή), Πασχαλίδης.

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ (85’ Αλμύρας), Κουιρουκίδης (85’ Χερίδης), Ζαφειράκης (75’ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι (62’ Γρηγοριάδης).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σακαλόγλου (Καβάλας)

Share it