Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ηττήθηκε στο Παραλίμνιο και υποβιβάστηκε μετά απο μια εξαετία στις Εθνικές κατηγορίες ο Ορφέας Ξάνθης!

Μετά απο 6 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στο γήπεδο στην Super League 2, ο Ορφέας Ξάνθης που γνώρισε την ήττα με 4-1 στο Παραλίμνιο Σερρών υποβιβάστηκε μαθηματικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα δύο στροφές πριν το φινάλε του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες βρέθηκε μόλις στο 1′ να κυνηγά το σκορ όταν ο Δεινόπαπας με σουτ άνοιξε το σκορ. Οι ξανθιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως στο 40′ δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Πιτσόλη μετά απο εκτέλεση κόρνερ με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Δεινόπαπας σκόραρε για το 3-0 στο 50′ με τον Γιώργο Κουκουρίγκο να απαντά άμεσα μειώνοντας σε 3-1 στο 53′. Η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε την πίεση της και αφού απείλησε με σουτ του Γεωργιάδη είχε και ακυρωθέν γκολ του Κουκουρίγκου στο 75′. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και παρά την προσπάθεια των παικτών του Ορφέα ο πολύπειρος Γαϊδαρτζής σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 4-1

Με αυτή το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στους 21 βαθμούς και υποβιβάστηκε και μαθηματικά και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει για την ιστορία της για να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι υποδεχόμενη τον Εθνικό Σοχού και την τελευταία αγωνιστική παίζοντας στην Θέρμη με Θερμαϊκό. Απο την άλλη ο Απόλλωνας Παραλιμνίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 31 και θα ψάξει τη μία νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στα ματς με Δόξα στην Δράμα και Αλεξανδρούπολη στο Παραλίμνιο

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παρχαρίδης με βοηθούς τους Παστιάδη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καραμπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Τσομαχασβίλι, Πιτσόλης, Γκούμας, Γεωργιάδης(73′ Κουτζαβασίλης), Δεινόπαπας(88′ Κωνσταντινίδης Διαμ.), Ελέζι(88′ Γαϊδαρτζής), Παπαδόπουλος Γ.(69′ Καρυοφύλλης Β.), Θεοδωρίδης, Λιάρας, Τζαμπέγια(69′ Πεκρής)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γεωργούσης, Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Σουκρήογλου(46′ Καλαϊτζόπουλος), Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης(70′ Μελισσόπουλος Ν.), Γεωργιάδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Κόντο(46′ Κουκουρίγκος)

Share it