Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ηρακλής Σαγήνης: «Δεν αρμόζει σε διαιτητή τέτοια συμπεριφορά»

Σοβαρά παράπονα εκφράζει με επιστολή του στο SportsAddict.gr ο Ηρακλής Σαγήνης για την διαιτησία του αγώνα με τον Διγενή Ακρίτα Σάκκου για την 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της ΕΠΣ Έβρου. 

Ειδικότερα η διαμαρτυρία του Ηρακλή αφορούν στην συμπεριφορά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δαλαμπούρα και όχι σε κάποια απόφαση του κατά την διάρκεια του ματς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Αναλυτικά η ομάδα της Σαγήνης αναφέρει:

«Ως συλλογος η τελευταια φορα που ασχοληθηκαμε με την διαιτησια ηταν πριν 4 χρονια με ενα διαιτητη που μιλουσε ως “σεριφης” στους παικτες μας και δεν ειναι στην φιλοσοφια μας να ασχολουμαστε με διαιτητικα λαθη γιατι ξερουμε οτι ολοι κανουν λαθη και το αποδεχομαστε.

●Σημερα λοιπον στον αγωνα με την ομαδα του Σακου ο διαιτητης του αγωνα ως αλλος σεριφης ειπε με υφος πολλων καρδιναλιων και αρκετα προκλητικο “θα σφυριζω οτι θελω εγω” και οχι οτι λεει ο κανονισμος πραγμα που δεν αρμοζει σε εναν διαιτητη αγωνα που τρεχουμε εμεις οι παραγοντες για να τον πληρωσουμε

●Σε διαμαρτυρια δικου μας παικτη για φαουλ του απαντησε οτι “ΝΑΙ σε βρισκει στο ποδι αλλα και εσυ κανεις λιγο θεατρο” και εμεις ψαχνουμε να βρουμε ποιον κανονισμο εφαρμοσε.

Ειναι πολλα ακομα αλλα θα μεινουμε σε αυτα με την ελπιδα οτι κατι θα αλλαξει επιτελους.

Το αποτελεσμα του αγωνα ειναι απολυτα δικαιο και η διαμαρτυρια μας(για την οποια υπαρχουν αποδειξεις)δεν εχει να κανει με το αγωνιστικο κομματι παρα μονο με τον αρχοντα των δαχτυλιδιων…συγνωμη με τον αρχοντα του αγωνα και την συμπεριφορα του προς τους παικτες της ομαδας μας.

Ευχαριστουμε την ομαδα του Σακου για την αψογη φιλοξενια και τους ευχομαστε καλη συνεχεια στο πρωταθλημα μας»

Share it